Gefeliciteerd!

Binnenkort reken jij af met de excuses die jouw succes al jarenlang beperken! Dag zelfsabotage, hallo gelukkig leven!

Let's go!
Training I AM Possible
happy woman

Pas op, lees dit niet als je bang bent om geconfronteerd te worden met een pijnlijke waarheid. Ik zou het immers niet op mijn geweten willen hebben dat ik je uit je slachtofferrol haal en terug in je leven werp…


Wist je dat de persoon die het vaakst tegen jou liegt in je leven, jijzelf bent? Of liever gezegd, je Mind?


Helaas ben je je er niet altijd van bewust, maar je vertelt jezelf excuses gebaseerd op oude verhalen, die jouw beperkende overtuigingen zijn geworden. Dát is de reden waarom je nog steeds vastzit in je leven en waarom het je nog niet is gelukt om die doorbraak te hebben. Het is niet wát er is gebeurd in je verleden, het is dát jij nog steeds leeft in jouw verleden!


In de afgelopen jaren heb ik de meest vreselijke verhalen gehoord van mensen die compleet vastzaten in hun hoofd en leven. Dat deed mij soms ook pijn. Weet je wat mij alleen nog het meeste pijn heeft gedaan? Dat deze mensen er soms voor kiezen om te blijven lijden, ondanks dat de oplossing recht voor hun neus ligt!


Ze wilden wel werken aan de oplossing, maar iets in hen hield ze tegen. Alsof het niet mocht. Er kwam altijd weer een nieuw verhaal, een nieuw excuus waarom het niet het juiste moment was of waarom het niet kon. In het begin dacht ik dat dit een uitzondering was, maar het bleek dat in mijn doelgroep – hoe pijnlijk ook – de meeste mensen leden onder een specifiek type van dit ‘sabotagesyndroom’. Ik was met stomheid geslagen!


Hier moest een goede reden zijn, dus ben ik dat gaan onderzoeken. Helaas kwam ik tot een schokkende ontdekking…


Dit is de bron van jouw zelfsabotage

Ik leerde onder andere van Dr. Joe Dispenza dat mensen verslaafd zijn aan hun gedachten en emoties. Deze verslaving neemt toe wanneer mensen voor langere tijd lijden aan negatieve gedachten en emoties. Daardoor houdt jouw Mind dingen liever zoals ze zijn, ondanks dat ze vreselijk pijn doen. Zelfs als ze anderen mensen pijn doen met hun gedrag, zoals in het geval van mijn cliënten, hun partners, kinderen en andere naasten.


Doordat de meesten zich identificeren met hun gedachten en emoties, hoe negatief ze ook zijn, durven ze zich niet af te vragen wie ze zouden zijn zonder al deze sh*t. Ze houden de problemen en moeilijkheden liever zoals ze zijn, zodat hun brein kan bevestigen wie ze denken te zijn. En dat is vaak iemand met weinig zelfliefde, zelfvertrouwen, iemand met een druk hoofd, met een sterkte innerlijke criticus en waarbij de verbinding tussen hoofd en hart ongeveer net zo sterk is als de continenten Amerika en Europa, gescheiden door de Atlantische oceaan. En hoe gevoelig ze ook zijn, ze leven met hun hoofd. Het enige wat ze wél voelen zijn die negatieve emoties die ze keer op keer weer overweldigen, met alle gevolgen van dien…


Hoe kun je iemand helpen die zichzelf saboteert in het accepteren van de oplossing, met excuses die niet eens waar zijn? NIET, zei mijn coach. Je moet ze laten lijden totdat de pijn zo groot wordt dat ze wel moeten. Het probleem is dat als je tot dat moment wacht, dat je – in het meest gunstige geval – niet meer een vrije keuze hebt in je hulpverlening, waardoor je overgeleverd wordt aan het GGZ-systeem in NL. Dan word je gedrogeerd, krijg je langdurige (vaak afstandelijke) therapie en raak je vaak meer kwijt dan je lief is. Is dát het waard?


Dat moet toch anders kunnen, denk je niet?

Ik houd écht van de mensen die ik help. Ik begrijp ze, ik weet zelf hoe hun pijn voelt. En ik weet ook dat de route van uitstellen en afwachten totdat je verdrinkt in je eigen excuses, de allerslechtste keuze is die je kan maken. Driekwart van de mensen maakt helaas wel deze beslissing. En iedereen komt het tegen dat je iets graag wil, maar tegen jezelf zegt dat het niet kan (om wat voor reden dan ook). Je liegt als je zegt dat je dit niet herkent.  Je leest niet voor niets deze tekst. 


Ook jij wil je leven veranderen, toch? Of neem je genoegen met een beperkt bestaan?


Ga van Impossible naar I-A-MPossible

Laat mij jou helpen om deze verhoudingen te veranderen, waardoor ook jij een kans krijgt om af te rekenen met je innerlijke criticus, om je verbinding met je gevoel te herstellen en om weer rust en energie te voelen! Hoe zou het voor je zijn als we jouw grote verlangen gewoon mogelijk gaan maken? En geloof mij... het IS mogelijk!


Laat me jou helpen door jou deze vragen te stellen, die jouw leven voorgoed kunnen veranderen. Beantwoord deze 3 vragen en ontvang van ons GRATIS de training I-A-MPossible. Hierin leer ik jou de geheime formule die alleen bekend is bij een handjevol succesvolle mensen, die deze techniek hebben gebruikt om hun grootste dromen waar te maken. 


Tip: kies bij voorkeur een verlangen die het Universum voor jou wil. Ik gebruikte deze techniek met name voor investeringen in mijzelf die ik wilde doen (coaching, trainingen, opleidingen). Het lukte elke keer weer en ik hielp er al vele mensen mee om succesvol hun dromen en doelen waar te maken!


Zodra je de vragen hebt ingevuld, krijg je direct toegang tot de training in de iNNerControl Academy, helemaal GRATIS en zonder enige verplichting. Vul jouw antwoorden serieus in, want het kan zijn dat ik jou persoonlijk ga helpen om jouw droom waar te maken!