coaching

Coaching

Retransformerende coaching voor persoonlijke groei,  

"Coaching is unlocking a person's potential to maximize their growth."

~John Withmore~

Hoe ziet de volgende versie van jouzelf eruit?

Wat is datgene wat JOU tegenhoudt om de beste versie van je ware zelf te zijn? Hoe zou het zijn als datgene EINDELIJK wordt doorbroken? Ben je eindelijk af van die nare gewoontes, patronen, die zelf sabotage, je pijn, vermoeidheid, overprikkeling, die strenge innerlijke stem, dat nare gevoel van binnen of de negatieve overtuigingen over jezelf en anderen?


Wat als je zou RETRANSFORMEREN in een versie van jou zonder deze beperkingen? Hoe zou je je dán voelen? En wat wordt er dan ineens allemaal mogelijk? Denk eens aan hoe je gezondheid verbetert, je relaties liefdevoller worden, je carrière en financiën verbeteren, hoe je ineens gevuld bent met positieve emoties en gedachten en hoe jij de juiste keuzes maakt in je leven...


Wat als die prachtige versie van jouzelf binnen handbereik zou zijn? Slechts één beslissing die je hoeft te maken. Eén beslissing kan het verschil maken in het leven mét of zonder geluk, liefde, vrijheid, gezondheid en energie. De keuze is aan jou!

Hoe ziet coaching eruit bij iNNerControl?

Jij staat voorop. Dat betekent dat we kijken naar jouw behoefte. We kijken samen wat er nodig is om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Bijvoorbeeld een individueel coachtraject, groepstraject, of passende training. 


Wij geloven: "er is nooit een gebrek aan middelen, altijd een gebrek aan creativiteit". Dat betekent dat we vrijwel altijd een passende oplossing kunnen bieden voor jouw situatie.


Als een coachtraject het beste past, plannen we het verdiepende intakegesprek om daarin al jouw uitdagingen helder te stellen. Hier maak je ook kennis met de eerste technieken van iNNerControl.


Vervolgens stellen we samen je coachdoelen vast en gaan we aan de slag met het interventie- en/of transformatieproces. 


Lees verderop de ervaringen van mensen die eerder in jouw schoenen stonden, voordat ze de belangrijkste keuze in hun leven maakte: Ja zeggen tegen jezelf.

Wat jij van coaching mag verwachten

Iemand die goed aanvoelt en jou goed aanvoelt, naast je staat, luistert, met je meedenkt en jou écht begrijpt.

Geen trucjes of kortdurende quick-fixes, maar blijvend resultaat en waar nodig extra begeleiding. 
Coaching op mentaal, fysiek en emotioneel gebied. Hierdoor werkt de coaching nog krachtiger door.
Je wordt gezien als een uniek persoon, niet als een cliënt of nummer. We halen het beste uit jouzelf!
Jij leert om jezelf te coachen, waardoor je meer onafhankelijk wordt. Jij pakt de regie in je leven!

"De meest waardevolle investering die je kunt doen is de investering in jezelf. Het betaalt zich uit in datgene wat met geen geld te koop is: liefde, geluk en tijd."

~ The iNNerController ~

Gaat dit mij écht helpen?

iNNerControl is gespecialiseerd in mensen die al het één en ander geprobeerd hebben en eerder niet succesvol zijn geholpen. Wij doen het anders, waardoor jij daadwerkelijk door je blokkades heen gaat. Je leert loslaten en jezelf herprogrammeren.


Veel therapeuten richten zich op één handeling of middel. Bij iNNerControl leer jij hoe je jezelf kunt coachen, genezen en begeleiden zonder dat je daar iets voor nodig hebt. Je gaat écht met jezelf aan de slag. In plaats van dat het je iets kost, gaat het je direct tijd en energie (en in veel gevallen ook geld) opleveren. En natuurlijk krijg je daarvoor alle hulpmiddelen en hulpbronnen die jij nodig hebt! 

Ervaringen van onze cliënten

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dankbaar voor dit cadeautje!

Na een periode van een burn out was ik op zoek naar een coach om mijn zelfvertrouwen te vergroten en om weer in mijn kracht te kunnen staan. Maar door het brede aanbod aan coaches vond ik de juiste coach kiezen lastig. Ik kan niet anders zeggen dan: Wat een bijzondere ervaring en wát een proces. Yoram was, en is voor mij echt een cadeautje. Ik blijf mij verbazen over de stappen die ik onder begeleiding van Yoram maak. Ik voel mij iedere keer weer sterker en ik voel dat ik alleen maar sterker zal worden. Daarbij voel ik dat Yoram support biedt in mijn eigen spirituele ontwikkeling, hier zal ik hem altijd dankbaar voor zijn. Ik zou zijn werkwijze omschrijven als: professioneel, out of the box, persoonlijk, spiritueel (maar absoluut niet zweverig), flexibel betrokken en inspirational. Ik zou iedereen coaching bij innercontrol willen aanbevelen. Ik ben van mening dat ieder mens een Yoram in zijn of haar leven kan gebruiken!
kim
Kim
In één sessie al naar de kern
Yoram is een fijne, prettige en praktische coach. In één sessie brengt hij je al mega ver de goede weg op! Hij is erg betrokken en voelt oprecht geïnteresseerd. Voelde me gelijk op mijn gemak. Heeft gelijk de kern te pakken op een rustige, liefdevolle manier. Hij is professioneel  en een warm persoon! Dank je wel Yoram! 
helen
Helen
Eindelijk èchte hulp!

Na één online coachingsessie 10 jaar chronische migraine verholpen (alle dokters alle mogelijke onderzoeken en behandelingen ondergaan)! Eindelijk kan ik echte hulp vinden om daar te raken waar ik echt moet zijn. Ik wil deze weg graag samen met jullie ingaan. DANK U Yoram!

 

erika
Erika Vleminckx

Het traject

innertransformation

iNNerTransformation

Coachtraject

iNNerTransformation is een mega-compleet pakket met 1-op-1 retransformerende coaching, live & online ondersteuning, extra trainingen, diverse bonussen, hulpmiddelen, oefeningen en prachtige themameditaties die jou helpen om jouw gewenste transformatie te maken.


Dit coachtraject is geheel afgestemd op het platleggen van de innerlijke kritische stem die jou tegenhoudt, afstand doen van het verleden en de hergeboorte van jouw innerlijke krachtige stem. Na dit traject coach jij jezelf naar een leven met échte rust in je hoofd en controle over je innerlijke stem. Dán, is álles mogelijk!