Druk hoofd? Download dan deze gratis meditatie voor directe rust in je hoofd! 

Deze simpele oefening veranderde mijn leven en aan jou geef ik hem gratis weg!

Wil jij ook:

  • Je negatieve gedachten stoppen en weer positief denken?
  • Je drukke hoofd eindelijk tot rust brengen?
  • Wil jij UIT je hoofd en weer IN je gevoel?
  • Wil je kunnen loslaten zonder angst?
  • Je volle hoofd leegkiepen en weer ruimte krijgen?
  • Je innerlijke chaos omzetten in helderheid en focus?
  • Zelfliefde ervaren i.p.v. zo streng zijn voor jezelf?
  • Stoppen met je zorgen maken en je écht in control voelen?
  • Wil jij weer de energie en kracht hebben om te doen wat je wil?

Dan is deze oefening precies geschikt voor jou... 

50%
Vul hieronder je gegevens in!
Nu aanvragen
3d-plaatje-cym-2
yoram-van-iwaarden

De iNNerControl meditaties

Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg is: waarom doen deze meditaties zoveel met mij en waarom lukt het mij nu ineens wel?

Deze meditaties zijn doordrenkt met een diepe verbondenheid, ze zijn gecreëerd vanuit universele energie. Ze zijn niet gemaakt, ze zijn 'gedownload'. Toen de wereld in een energetische 'shift' terecht kwam besloten ik mijn meditaties LIVE met de wereld te delen, om zo IEDEREEN toegang te geven tot liefde, verbinding, heling en kracht.

 

Deze meditaties gaan dieper naar je onderbewuste en dringen door tot in de kern van jouw zijn. Hierdoor is integratie en verandering sneller, effectiever en dat voel je! En bovenal, de meditaties zijn gemaakt vanuit liefde. Om liefde, licht en innerlijke kracht te delen met jou en de mensen om ons heen.


Ik hoor ook graag jouw ervaring! 

Reviews

Ik heb een hele ontspannen meditatie meegedaan via Youtube. Het stukje over loslaten ging me goed af en bezorgde me rillingen! Heel bijzonder, het gevoel dat ik echt iets achterliet. Je hebt een rustgevende stem. Dankjewel Yoram voor jou fijne manier van begeleiden van de meditatie.🙏
Hester van Dorst
Vandaag de Online Meditatie iNNerDreams: Visualisatie gedaan. Per toeval hier terecht gekomen, maar wat een heerlijke meditatie! Visualiseer je dromen en krijg je doelen helder. Ik ga zeker meer meditaties van iNNerControl luisteren. Past precies bij de reis die ik op dit moment ervaar naar een beter en pijnvrij leven.
PPeetje1982
Heel fijn deze gratis meditaties, echt een aanrader.
Lange tijd heb ik mij niet zo bezig gehouden met mijn innerlijke zelf, nu heb ik weer de kracht om het op te pakken en ik pluk er iedere dag de vruchten van, mede door de gesprekken en deze meditaties van Yoram.🙏💞
Loes Willemse

Ben jij klaar voor directe innerlijke rust?

Download dan deze gratis meditatie. Ervaar hoe het is om in 20 minuten directe rust in je hoofd te ervaren. Even geen gepieker, even geen zorgen, even de gedachten laten zijn voor wat ze zijn. 

Ervaar weer hoe kalmte en rust voelen,  zodat jij weer kunt doen wat je graag wil en jouw dagen weer gaan tellen. Zodat jij weer leeft!

Laat deze kans niet liggen en zet nu de eerste stap naar een mooier leven!

50%
Vul hier je gegevens in!
Aanvragen
3d-plaatje CYM meditatie