Back in Control-sessie!

Herken jij je hierin?

geen oplossing

Je hebt al veel geprobeerd, maar nog steeds geen oplossing!

Je hebt al veel gelezen, trainingen, cursussen en dergelijke gevolgd, maar zit nog steeds met onrust in je hoofd. Je hebt het al bijna opgegeven, maar blijft toch proberen om uit te vinden wat er 'aan de hand is' met je. 

Het lukt je niet zelf

Je vindt het misschien moeilijk om toe te geven, maar het lukt je zelf gewoon niet om die rust in je hoofd te vinden én echt vast te houden. Het is alsof die innerlijke stem je alleen maar tegenwerkt, waardoor het alleen onbegonnen werk is

waar-beginnen

Je weet niet waar te beginnen

Je bent met van alles bezig, maar niets is nog voor jou de 'Holy Grail' geweest om echt innerlijke rust te vinden en weer jouw leven te leiden zoals je dat wil. Niets heeft tot nu toe nog écht het probleem bij de kern aangepakt, waardoor zowel het begin als het einde zoek is.

klaar-mee

Je ben er helemaal klaar mee

Je hebt al zolang last van die innerlijke stem, dat je er gek van wordt. Je wil nu per direct afrekenen met die stem die je vertelt dat je het niet kan, dat jij het niet waard ben of dat het toch nooit wat gaat worden.... Je wil nu eens wat positiviteit!

berg

Je komt gewoon niet verder

Telkens als je plannen maakt, lijkt het alsof iets je tegenhoudt. Steeds als het even bergopwaarts lijkt te gaan, val je later weer terug naar beneden. Het is alsof anderen wel vooruitgaan, maar jij steeds verder achterop raakt
puzzelstukje

Je hebt even wat goede handvatten nodig

Ergens in je weet je dat je het wel kan, maar het lukt gewoon even niet om de juiste dingen te doen. Je mist net dat puzzelstukje dat je nodig hebt om alles weer op orde te krijgen. 

Wat als jij in slechts 45 minuten te weten kan komen hoe je weer BACK IN CONTROL komt?

In één gesprek naar de kern van jouw probleem!

  • Dat betekent: Direct meer rust in je hoofd
  • Concrete acties waar jij direct mee uit de voeten kunt
  • Iemand die jou écht hoort en begrijpt
  • Een ongekende motivatieboost om je probleem nu eindelijk op te lossen
  • Dichterbij jouw droomleven komen dan ooit eerder
  • Uit je hoofd en (weer) in contact met je gevoel komen
  • Hulp krijgen van een professional die jou écht helpt
  • In één korte sessie naar de kern van jouw probleem
  • Je krijgt een eerlijk, oprecht en efficiënt advies om jouw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Zij gingen jouw voor in een Back-In-Control sessie...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Indrukwekkend, na 1 sessie tot de kern gekomen!

Na 1 sessie al tot de kern kunnen komen van een uitdaging, dat is erg indrukwekkend. Ik wens iedereen zo'n daadkrachtige coach toe in zijn of haar leven die naar de kern gaat van jouw innerlijk conflict. Ga zo door! ✨💪

Noa May

Gelijk de kern te pakken op een rustige, liefdevolle manier.
Yoram is een fijne, prettige en praktische coach. In één sessie brengt hij je al mega ver de goede weg op! Hij is erg betrokken en voelt oprecht geïnteresseerd. Voelde me gelijk op mijn gemak. Heeft gelijk de kern te pakken op een rustige, liefdevolle manier. Hij is professioneel  en een warm persoon! Dank je wel Yoram!
Helen Berendsen
Een top-coach én geweldig mens! 

Yoram is een coach van hoog niveau met een waaier van professionele skills en persoonlijke kwaliteiten. Iemand die zeer snel en precies weet  wat je nodig hebt, ook weer op al die niveaus (mentaal, op vlak van emoties, energetisch, enz.). Hij hielp me o.a. snel af van een diepe sterk belemmerende negatieve overtuiging die ik had over mezelf. Hij is niet alleen een top-coach maar ook een geweldig mens, die vriendelijk, liefdevol en to the point zeer precies en no nonsense zegt waar het om gaat en de gepaste oplossing(en) aanreikt. Hartelijk dank Yoram!

Ann geets
Veilig, onbevooroordeeld, humor en Snel tot de kern 
Een coach die onbevooroordeeld met je in contact staat. In contact voel je je veilig en geaccepteerd. Niets is gek genoeg, het mag er allemaal zijn, zonder oordeel. Hij stelt gerichte invoelende vragen waarmee hij snel en doeltreffend tot de kern komt om van daaruit gericht mee te denken en hulp te bieden. Ik vond het fijn dat zijn houding, kennis en manier van coachen spiritueel goed is onderlegd. En zeker niet als minste heeft hij een goed gevoel voor humor en mogen grappen en lachsalvo's er allemaal zijn. Yoram bedankt!
Margaretha Zinger

De oplossing voor échte rust in je hoofd ligt binnen handbereik...

alles-is-bespreekbaar

Daadkrachtig & Professioneel

Na jouw gesprek met mij kun jij eindelijk verder met simpele, maar concrete handvatten!
online-counseling

Persoonlijke 

1-op-1 sessie

Ingaan op jouw specifieke situatie en gevoel, zodat jij écht gehoord wordt.

event

Op korte termijn zelf inplannen 

Plan zelf jouw gesprek in op een moment dat het JOU uitkomt in de digitale agenda

naar-de-kern-icon

Direct naar de kern 100% tevredenheid

Samen identificeren we de kern van jouw probleem en zoeken we oplossingen die 100% aansluiten bij jou.

Yoram Lifecoach Mindsetcoach NLP Coach

Jouw Back-in-Control Coach

Yoram is gespecialiseerd in de Mind. Als iemand ervaring heeft met druk zijn in het hoofd, dan is hij het wel. Hij had alles op orde, een goede baan als controller en huisje-boompje-beestje. Alles, behalve innerlijke rust. Dat sloeg op zijn lichaam en omgeving, waardoor hij altijd problemen ervaarde. Niemand vinden wat er met hem 'aan de hand' was en specialisten kwamen met allerlei diagnoses aan, die hem alleen maar verder van zichzelf brachten. Jarenlang leefde hij niet zijn eigen leven en was hij allesbehalve in control.

Yoram  heeft honderden mensen begeleid en gecoacht en heeft de kwaliteit om mensen snel te kunnen helpen om weer rust in hun hoofd te krijgen. Geen uitdaging gaat hem te ver. Altijd oordeelloos en toegankelijk. 

Daarnaast is hij thuis is zowel praktische coachingsvormen als spiritualiteit. Juist die combinatie, waarin de kracht van intuïtie en professionalisme worden gecombineerd, brengt dat mensen bij Yoram binnen één sessie tot de kern kunnen komen.

Yoram gooide het roer volledig om en maakte op jonge leeftijd al een volledige transformatie door. Hij ontdekte dé uitweg om los te komen van gedachten, stress, spanning, innerlijke onrust en allerlei vage gevolgklachten.

Hij ontwikkelde zich spiritueel als de iNNerController: dé leermeester op het gebied van innerlijke rust en controle over je eigen leven. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun transformatie te maken: van chaos naar innerlijke rust. Uit het hoofd, terug in het gevoel. 

Hij is een inspirerende en motiverende coach, spreker en therapeut. Hij meestert zijn vak als geen ander en heeft in een korte tijd een gigantische ervaring opgebouwd met indrukwekkende resultaten!

Wacht niet langer en vraag NU jouw 

Back-in-Control-sessie aan.