Aanvraagformulier

Back in Control-sessie

yoram-van-iwaarden

Super dat je de stap hebt genomen en een Back in Control-sessie aan wil vragen. Je kunt een sessie met mij aanvragen door het invullen van onderstaande vragenlijst. Ik maak gebruik van deze vragenlijst, om jou alvast te leren kennen. Op deze manier zijn we allebei goed voorbereid om het beste uit deze sessie te halen en sneller naar de kern van jouw probleem te gaan. 


Hoe graag ik ook zou willen, kan ik niet IEDEREEN een Back in Control-sessie aanbieden. Er is een match nodig op inhoud. Hiermee bedoel ik  dat hetgeen waarin ik gespecialiseerd ben ook hetgeen moet zijn wat jij zoekt c.q. nodig hebt? Daarnaast is het ook belangrijk dat ik uit je antwoorden voldoende motivatie en de juiste inzet kan halen. Vul het formulier dus serieus in, maar denk er ook niet te lang over na. Je eerste ingeving is vaak de juiste.


Als ik je formulier heb ontvangen, ontvang je hiervan een bevestiging in je mail. Ik ga je formulier dan bekijken en probeer je binnen twee weken te laten weten of je in aanmerking komt voor een Back in Control-sessie. Je ontvangt in ieder geval altijd een reactie van mij! En als je in aanmerking komt voor de gratis sessie dan tref je in die mail ook direct een link waarmee je een Back in Control-sessie in kunt plannen.


Heel veel succes met het invullen en wie weet tot snel 😊!