Ook al veel geprobeerd en behoefte aan écht resultaat?

events-banner

Online Workshop: iNNerTransformation

Ontdek het geheim naar succesvolle verandering, heling & spirituele groei op weg naar innerlijke rust.

Ik meld mij direct aan!


Ontdek de succesformule voor blijvende verandering, heling & spirituele groei

Online Workshop: iNNerTransformation

Ik meld mij direct aan!
quote heling definitie

Herken jij je hierin?

..OUT OF CONTROL?


  1. Je bent enorm streng voor jezelf en volgens dat kritische stemmetje in jezelf doe je het nooit goed genoeg, ondanks dat je voor alles en iedereen zorgt. Je doet zó hard je best, maar de innerlijke onrust wordt met de dag erger. Hoe lang hou je dit nog vol, voordat je relatie, werk en gezondheid als dominostenen omvallen en jou hierin meenemen? Opgeven is geen optie, maar nog harder hollen trek je ook niet meer..
  1. Je bent super gevoelig, maar op de een of andere manier durf je niet te voelen en sta je verder uit verbinding met je gevoel dan ooit eerder. Terwijl aan de andere kant, de gevoelens die je altijd hebt moeten onderdrukken nu naar boven beginnen te komen, als een vulkaan die op uitbarsten staat. Maar dat is wel het laatste wat je wil...
  1. Je hebt het op papier goed voor elkaar, en alles wat je hartje begeert, maar diep van binnen ben je niet écht gelukkig. Je weet dat je voor jezelf zou moeten kiezen in plaats van dit leven wat 'jouw hoofd' heeft uitgekozen, maar het lukt je niet om de knoop door te hakken, uit angst om wat je kwijt kan raken, moet loslaten of bang om anderen te kwetsen. En wat zullen zij wel niet van je denken, als jij ineens jouw eigen behoefte uit zou spreken en jouw eigen leven zou gaan leven....
Ik doe mee!


Hoe zou het zijn als je kunt stoppen met deze zelfsabotage en eindelijk voor jezelf zou kiezen?

Wat zeg je van In Control?

 • Je hoofd is eindelijk rustig, zonder negatieve paniek- & angstgedachten. Je lichaam voelt ontspannen en het voelt alsof je mentaal 100 kilo lichter bent. Je hebt eindelijk weer dat gevoel van vertrouwen in jezelf en kan zelfs zeggen dat je van jezelf houdt. Je bent uit de continue AAN-stand van van alles moeten en kan eindelijk genieten van innerlijke rust.

 • Je bent bevrijd van je negatieve onderdrukte emoties en weer helemaal in verbinding met jezelf. Je durft weer te voelen en hoeft niet meer te vluchten in afleiding van je werk, telefoon en voor anderen zorgen. Je hebt weer zin in het leven en als je jezelf in de spiegel kijkt, zijn de tranen van ongeluk vervangen door tranen van geluk en ontroering.

 • Je ontwaakt in het droomleven waar jij altijd al voor bedoeld was. Een liefdevolle partner die je steunt en er emotioneel voor je is, trotse kinderen die jou zien als hun voorbeeld. Dat de energie op een positieve manier door je lichaam giert, omdat jij eindelijk doet waar je gelukkig van wordt! In plaats van het gevoel van onrust en stress dat jou voorheen volledig verlamde. Nu loop je niet langer over, omdat je het leven van iemand anders lijdt, maar loop je over van zelfliefde en vertrouwen!

Dit is wat ik wil!
Happy woman

Deze workshop brengt jou een ware MINDSET transformatie met:

 • Revolutionaire doorbraak: het antwoord op de vraag waarom het veel mensen NIET lukt om te helen, los te laten en te veranderen.
 • De 3 gouden sleutels van succesvolle innerlijke transformatie, oftewel hoe het jou wél lukt om te healen en te dealen met je sh*t!
 • Dé simpele, kant-en-klare 6 stappen-formule naar blijvende innerlijke rust, verbinding met je gevoel en helemaal jezelf zijn.
 • Hoe jij afrekent met je innerlijke criticus, een positieve, krachtige mindset ontwikkelt en eindelijk stopt met zelfsabotage!
 • Hoe je jouw beperkende overtuigingen voor altijd achter je laat en een leven instapt vol met zelfliefde, zelfvertrouwen, ontspanning & geluk
 • Een unieke mogelijkheid tot jouw persoonlijke doorbraak waarin jij weer helemaal BACK-IN-CONTROL komt!
Direct aanmelden


Met de sleutel tot geluk zal jouw leven zóveel makkelijker & leuker worden. Kies voor LEVEN, in plaats van OVER-leven!

Ja, I know... het klinkt te mooi om waar te zijn. Je hebt al zoveel geprobeerd en het werkt allemaal niet zo. Je hebt helemaal gelijk! 


Ik hoor helaas niet anders. En toch is steeds weer iedereen stomverbaasd over de eenvoud waarmee jij je grootste obstakels in je leven kan oplossen. Ja, ook jij!


Precies daarom heb ik deze workshop gecreëerd: om jou het missende puzzelstukje te geven wat ik na 15 jaar lang onderzoek, opleiding, training en ervaring heb gevonden.


Er is een duidelijke reden waarom het je tot nu toe nog niet is gelukt. Die reden onthul ik tijdens deze workshop. Ik geef jou letterlijk de sleutel in handen die de deur opent naar het leven van je dromen...


En daar stopt het niet. Want mooie veelbelovende praatjes kennen we allemaal. Daarom laat ik het je zien... Jij gaat het aan den lijve ervaren tijdens deze workshop! 

Ik meld me aan!


Maak kennis met jouw trainer:

Naam: Yoram. Spirituele Nickname: The iNNerController. Achtergrond: beëindigde zelf zijn succesvolle carrière als business controller om zijn passie te volgen. Levensmissie: een wereld creëren waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn, doordat ze innerlijke rust ervaren en leven vanuit een diepe verbinding met hun gevoel. Superkrachten: zien wat niemand anders ziet, hoogsensitief, hoogbegaafd (anders denkend), aanstekelijk motiverend, ziet altijd hoe het onmogelijke mogelijk kan worden. Haalt het beste in iemand naar boven.

Allergisch voor: negativiteit, opgeven & conformeren aan onzinnige regels en procedures. Opmerkelijke hobby's: ijsbaden nemen, meditaties en technieken creëren & met mijn dochter in het klimrek hangen.

Van jou wil ik training!


Yoram op hurken

Kies JIJ ook voor..?

breathwork online icon

Rust in je hoofd & ontspanning in je lichaam

 • Reken af met je innerlijke criticus
 • Geen paniek, angst & stress meer
 • Positieve gedachten & motivatie

Verbinding met je gevoel & het einde van negatieve emoties

 • Van je hoofd naar je hart gaan
 • Vertrouw op je gevoel en intuïtie
 • Einde van sabotage & uitstellen

100% jezelf kunnen zijn & volledig jouw eigen leven leiden!

 • Jezelf op nummer één zetten
 • Met kracht te gevoel uitspreken
 • Nooit meer jezelf wegcijferen!

Enkele (échte) reacties van de vele mensen die jou voorgingen in onze online trainingen:

Corina

De workshop gaf me inzichten en bevestiging. Daarna breathwork  gedaan, Wat een geweldige en intense ervaring, alsof alles samenkwam! Direct nog een sessie geboekt Begeleiding van Yoram is helpend

Wendy van Dooren
Zeer waardevol, duidelijk en vol begrip omtrent zelfliefde en de groei en motivatie er naar toe! Prachtig om de anekdotes te horen. Niets staat je tegen omtrent groei, groei is er immers altijd!
s van gassen
Sandra
Een fijne training, duidelijke uitleg. Leuk dat het zo actief is. Ik sta helemaal aan en weet wat me te doen staat. Ik kijk nu al uit naar het vervolg... enorm bedankt iNNerControl!
Katja de Groot
Ondanks mijn zeer gevoelige en kritische kijk op mensen zeer verrast! heel helder, zeer prettige stem, zeer veel kennis en wijsheden heeft hij te delen, ben meer dan dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen, doet me goed dit soort mensen!!  

OPGELET!

Als jij je nu inschrijft voor deze Masterclass dan ontvang jij ongelooflijke bonussen!
Bonus

Jouw tijdelijke bonussen..!

salespage-groepstraject-afb-5

Bonus 1: (bijna) gratis toegang tot de online LIVE workshop t.w.v. €55 voor slechts €1!

Voorheen was deze masterclass betaald (en als jij straks ook hebt deelgenomen, weet je waarom). Tijdelijk voor jou bijna helemaal GRATIS, dus mis deze kans niet!

Bonus 2: de succesvolle anti-sabotage strategie richting meer Commitment & Motivatie

Stop je zelfsabotage, doorbreek je belemmerende patronen, weersta negatieve & zelfdestructieve afleiding & krijg weer zelfvertrouwen en succes

Is deze workshop de juiste keuze voor jou?

emoties-de-baas

Doe vooral niet mee als je:

 1. iemand bent die zich liever laat overspoelen met gratis kennis, maar niet bereid bent om in ACTIE te komen;
 2. je tevreden bent met je huidige leventje, waarin je innerlijke criticus en innerlijke saboteur de baas zijn;
 3. de hoop in jezelf volledig hebt opgegeven of denkt dat iemand anders jou gaat 'fixen' met een magische pil, volledig afhankelijk van externe omstandigheden;
 4. je jezelf graag in een valse hypnose houdt en voedt met excuses waarom jij niet kan of hoeft te veranderen.
volledig jezelf zijn

Doe zeker weten wel mee als je:

 • er écht klaar mee bent (om je oude sh*t los te laten) en klaar bent voor de grootste transformatie in leven;
 • begrijpt dat ik jou kan helpen en dat niets onmogelijk is, zo lang jij maar bereid bent om in jezelf te investeren;
 • je je wil aansluiten bij mensen die ZELF de controle weer terugpakken & aan de oorzaakzijde van hun leven staan;
 • je al het een en ander hebt geprobeerd om te helen en weet dat het in je zit, maar je door iets wordt geblokkeerd en toe bent om de sleutel tot zelfbevrijding te vinden!
Ik ben ready!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden

Je kunt eventueel wel meedoen met onze gratis masterclass. Aanmelden hiervoor kan via de knop hieronder.

Schrijf je hier in met extra voordeel!

Basic ticket

€ 55,-
€ 1,-

Jouw voordeel: € 54!

 • Toegang tot de LIVE online workshop t.w.v. €55
 • Gratis Motivation & Commitment bonus
 
Aanbevolen!

Premium ticket

€ 155,-
€ 17,-

Jouw voordeel: € 138!

 • Toegang tot de LIVE online workshop t.w.v. €55
 • Gratis Motivation & Commitment bonus 
 • WIN-kans op 1:1-sessie met Yoram (t.w.v. €375)
 • Minitraining I-AM-POSSIBLE t.w.v. €30
 • Onbeperkt Replay terugkijken t.w.v. €20
 • Audio-opname (MP3) van de LIVE technieken
 • Follow-up interventiesessie met Q&A t.w.v. €50