winactie-online-coachtraject-2

WINACTIE

Maak kans op gratis coaching en ontvang gegarandeerd een breathworksessie cadeau!

IK DOE MEE!!!

WINACTIE

Maak kans op gratis coaching en ontvang gegarandeerd een breathworksessie cadeau!

IK DOE MEE!!!


winactie-online-coachtraject-2

Bereik jouw doorbraak tijdens jouw gratis Coachsessie: doe nu mee en WIN!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik wil winnen!

Wat kun jij winnen?

De hele maand april en mei gaan wij GRATIS* mensen helpen door het weggeven van meerdere coachsessies t.w.v. € 350! En geloof me: er is geen coach of therapeut die zo gek is dat ie dit doet. Ik ben zó overtuigd dat ik jou hiermee kan helpen dat ik jou deze vrijblijvende kans geef!


Je kunt kiezen uit de volgende oplossingen voor jouw uitdagingen:

 • Je stemming positief leren beïnvloeden, bijv.: meer zelfvertrouwen, liefde, energie, kracht, doorzettingsvermogen, etc.
 • Je wil je oké voelen met een moeilijkheid in je omgeving i.p.v. steeds getriggerd worden door iets in je omgeving, zoals een irritant geluid, gedrag waaraan je je stoort bij anderen, of iets wat je moet zien of doen waardoor je steeds in een negatief gevoel komt.
 • Je wil meer keuzevrijheid en verlost zijn van een intern conflict, keuzestress of een probleem waar je maar niet uitkomt. Je wil bijvoorbeeld aan de ene kant voor jezelf kiezen, en aan de andere kant je omgeving niet tekort doen.
 • Je hebt een conflict oplossen die je met iemand ervaart of iemand beter leren begrijpen en wil weer rust voelen in jezelf en concrete handvatten hoe je hiermee om kan gaan.
 • Je hebt een concrete angst of fobie (dieren, sociale fobie, ruimtes, om iets te doen of een verschijnsel) die je graag wil loslaten.
 • Je hebt een allergie waar je graag vanaf wil (dieren, stoffen, eten o.i.d.).

Hoe kun je meedoen?

 • Vul uiterlijk 13 april het formulier onderaan deze winactie in.
 • Deel deze winactie met andere mensen die jij ook een coachcall gunt en zorg ervoor dat zij zich ook aanmelden. Als één van jouw aangebrachte mensen wint, dan win jij ook! Deel dit bericht daarom met zoveel mogelijk mensen, zodat ook jij méér kans maakt!

Bonus: Als jij deze winactie via de mail of jouw social media kanaal deelt (tag iNNerControl en deel openbaar), dan mag je op 17 april gratis meedoen met onze online ademsessie via zoom.


Wat je hiervoor te doen hebt, is deze winactie delen op jouw social mediakanaal (tag daarbij innercontrol.nl) en maak een screenshot als bewijs van het delen. Stuur je screenshot naar ons toe per mail.


Voorwaarden

 • vul uiterlijk 13 april het onderstaande formulier volledig in;
 • Deel deze pagina of de nieuwsbrief (zie e-mail) en zorg ervoor dat wij dit kunnen zien.
 • Als je een coachsessie wint dan wordt deze opgenomen en kunnen wij deze eventueel gebruiken voor demonstratiedoeleinden. Je ontvangt zelf ook een exemplaar.
 • Als je een coachsessie wint, ontvangen wij na afloop van jou een review over wat je van de sessie vond. Indien je ervoor kiest om dit niet te doen, wordt het reguliere tarief berekend.
 • De Coachsessie t.w.v. € 350 is in feite gratis. Nadat jij geholpen bent met je uitdaging, beslis jij wat jij het waard vindt en maak je dit bedrag over middels een donatie.
 • Er wordt geen geld terug gegeven op reeds geboekte tickets voor de online ademsessie op 17 april. Je kunt in dat geval gratis meedoen op 11 mei. Als kleine tegenprestatie voor jouw life changing breathwork sessie vragen wij jou na afloop om een enthousiaste Google review. 

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen met deze winactie en maak kans op GRATIS coaching!