Ben jij klaar met spanning, onrust, onzekerheid en zelfkritiek?

Banner Salespage - webinar CYM

Masterclass: Control Your Mind

dé online training om weer Uit je hoofd en In je gevoel te komen!

Ik meld mij direct aan!


Masterclass: 

Control Your Mind

dé online training om uit je hoofd 

en weer in je gevoel te komen

Ik meld mij direct aan!

Herken jij je hierin?

..OUT OF CONTROL?


  1. Je bent enorm streng voor jezelf en volgens dat kritische stemmetje in jezelf doe je het nooit goed genoeg, ondanks dat je voor alles en iedereen zorgt. Je doet zó hard je best, maar de innerlijke onrust wordt met de dag erger. HOE lang hou je dit nog vol, voordat je relatie, werk en gezondheid als dominostenen omvallen en jou hierin meenemen? Opgeven is geen optie, maar nog harder hollen trek je ook niet meer..
  1. Je bent super gevoelig, maar op de een of andere manier durf je niet te voelen en sta je verder uit verbinding met je gevoel dan OOIT eerder. Terwijl aan de andere kant, de gevoelens die je altijd hebt moeten onderdrukken nu naar boven beginnen te komen, als een vulkaan die op uitbarsten staat. Maar dat is wel het LAATSTE wat je wil...
  1. Je hebt het op papier goed voor elkaar, en alles wat je hartje begeert, maar diep van binnen ben je niet écht gelukkig. Je weet dat je voor jezelf zou moeten kiezen in plaats van dit leven wat 'jouw hoofd' heeft uitgekozen, maar het lukt je niet om de knoop door te hakken, uit angst om wat je kwijt kan raken, moet loslaten of bang om anderen te kwetsen. En wat zullen zij wel niet van je denken, als jij ineens jouw eigen behoefte uit zou spreken en jouw eigen leven zou gaan leven....

Hoe zou het zijn als je kunt stoppen met deze zelfsabotage en eindelijk voor jezelf zou kiezen?

Wat zeg je van In Control?

 • Je hoofd is eindelijk rustig, zonder negatieve paniek- & angstgedachten. Je lichaam voelt ontspannen en het voelt alsof je mentaal 100 kilo lichter bent. Je voelt eindelijk weer dat gevoel van vertrouwen in jezelf en kan zelfs zeggen dat je van jezelf houdt. Je bent uit de continue AAN-stand van van alles MOETEN en kan eindelijk genieten van innerlijke rust.

 • Je bent bevrijd van je negatieve onderdrukte emoties en weer helemaal in verbinding met jezelf. Je durft weer te voelen en hoeft niet meer te vluchten in afleiding van je werk, telefoon en voor anderen zorgen. Je hebt weer zin in het leven en als je jezelf in de spiegel kijkt, zijn de tranen van ongeluk vervangen door tranen van geluk en ontroering.

 • Je ontwaakt in het droomleven waar jij altijd al voor bedoeld was. Een liefdevolle partner die je steunt en er emotioneel voor je is, trotse kinderen die jou zien als hun voorbeeld. Dat de energie op een positieve manier door je lichaam giert, omdat jij eindelijk doet waar je gelukkig van wordt! In plaats van het gevoel van onrust en stress dat jou voorheen volledig verlamde. Nu loop je niet langer over, omdat je het leven van iemand anders lijdt, maar loop je over van zelfliefde en vertrouwen!

Dit is wat ik wil!
Happy woman

Deze masterclass brengt jou een ware MINDSET transformatie met:

 • Inzicht in de kern waarom je nu nog geen rust in je hoofd hebt
 • Dé 6 stappen naar blijvende innerlijke rust, verbinding met je gevoel en 100% jezelf zijn.
 • De gouden sleutel waarmee jij afrekent met je innerlijke criticus, een positieve mindset ontwikkelt en weer energiek & gezond wordt.
 • Hoe jij in slechts enkele minuten tijd meer voortgang boekt dan in jarenlange therapiesessies.
 • Hoe je definitief afrekent met het patroon van jezelf saboteren
 • Hoe je jouw beperkende overtuigingen voor altijd achter je laat en een leven instapt vol met zelfliefde, zelfvertrouwen, ontspanning & geluk
 • Een unieke mogelijkheid tot jouw persoonlijke doorbraak waar wij samen jou weer BACK-IN-CONTROL brengen!

Met de sleutel tot geluk zal jouw leven zóveel makkelijker & leuker worden. Kies voor LEVEN, in plaats van OVER-leven!

Ja, I know... het klinkt te mooi om waar te zijn. Je hebt al zoveel geprobeerd en het werkt allemaal niet zo. Je hebt helemaal gelijk! 


Ik hoor helaas niet anders. En toch is steeds weer iedereen stomverbaasd over de eenvoud waarmee jij je grootste obstakels in je leven DIRECT kan oplossen. Ja, ook jij!


Precies daarom heb ik deze masterclass gecreëerd: om jou het missende puzzelstukje te geven wat na in jarenlange onderzoek, opleiding, training en ervaring heb gevonden.


Er is een duidelijke reden waarom het je tot nu toe nog niet is gelukt. Die reden onthul ik tijdens de live Masterclass. Ik geef jou letterlijk de sleutel in handen die de deur opent van het leven van je dromen...

Maak kennis met jouw trainer:

Naam: Yoram. Spirituele Nickname: The iNNerController. Achtergrond: beëindigde zelf zijn succesvolle carrière als business controller om zijn passie te volgen. Levensmissie: een wereld creëren waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn, doordat ze innerlijke rust ervaren en leven vanuit een diepe verbinding met hun gevoel. Superkrachten: zien wat niemand anders ziet, hoogsensitief, hoogbegaafd (anders denkend), aanstekelijk motiverend, ziet het beste in iemand.

Allergisch voor: negativiteit, opgeven & conformeren aan onzinnige regels en procedures. Opmerkelijke hobby's: ijsbaden nemen, meditaties creëren & met mijn dochter in het klimrek hangen.

 

Van jou wil ik training!


Yoram op hurken

Kies JIJ ook voor..?

breathwork online icon

Rust in je hoofd & ontspanning in je lichaam

 • Reken af met je innerlijke criticus
 • Geen paniek, angst & stress meer
 • Positieve gedachten & motivatie

Verbinding met je gevoel & het einde van negatieve emoties

 • Van je hoofd naar je hart gaan
 • Vertrouw op je gevoel en intuïtie
 • Einde van sabotage & uitstellen

100% jezelf kunnen zijn & volledig jouw eigen leven leiden!

 • Jezelf op nummer één zetten
 • Met kracht te gevoel uitspreken
 • Nooit meer jezelf wegcijferen!

Enkele (échte) reacties van de duizenden gelukkigen die jou voorgingen:

Corina

De masterclass gaf me inzichten en bevestiging. Daarna breathwork  gedaan, Wat een geweldige en intense ervaring, alsof alles samenkwam! Direct nog een sessie geboekt Begeleiding van Yoram is helpend

Wendy van Dooren
Zeer waardevol, duidelijk en vol begrip omtrent zelfliefde en de groei en motivatie er naar toe! Prachtig om de anekdotes te horen. Niets staat je tegen omtrent groei, groei is er immers altijd!
s van gassen
Sandra
Een fijne training, duidelijke uitleg. Leuk dat het zo actief is. Ik sta helemaal aan en weet wat me te doen staat. Ik kijk nu al uit naar het vervolg... enorm bedankt iNNerControl!
Katja de Groot
Ondanks mijn zeer gevoelige en kritische kijk op mensen zeer verrast! heel helder, zeer prettige stem, zeer veel kennis en wijsheden heeft hij te delen, ben meer dan dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen, doet me goed dit soort mensen!!  

OPGELET!

Als jij je nu inschrijft voor deze Masterclass dan ontvang jij drie ongelooflijke bonussen!

Jouw tijdelijke bonussen..!

salespage-groepstraject-afb-5

Bonus 1: GRATIS toegang tot de masterclass t.w.v. €37!

Voorheen was deze masterclass betaald (en als jij straks ook hebt deelgenomen, weet je waarom). Tijdelijk voor jou helemaal GRATIS, dus mis deze kans niet!

Bonus 2: de (geheime) 3G-techniek t.w.v. € 25 

Laat niets jouw geluk & spirituele groei meer in de weg staan, Kom los van je drukke gedachten, stop je zelfsabotage en afleiding en krijg weer verbinding met jezelf.

Breathwork collage

Bonus 3: een live (online) transformatiesessie t.w.v. € onbetaalbaar!

Alleen voor mensen mét motivatie & commitment (die werkelijk aanwezig zijn) geef ik kaarten weg voor een LIVE transformatiesessie. Op=Op! 

Kies NU voor jezelf en schrijf je direct in: