banner trainingen

iNNerControl Trainingen

“Personal development is the belief that you are worth the effort, time, and energy needed to develop yourself.”

~ Denis Waitley  ~

Jij wil zo veel mogelijk kennis, ervaringen, tips, tricks, technieken en veranderingen in jouw persoonlijke ontwikkeling,

maar liefst met een zo kleine mogelijk investering. Feit is dat jouw ontwikkeling toch om deze investering vraagt,

in de vorm van tijd, prioriteit, energie, motivatie en geld.


Met de Trainingen van iNNerControl beleef jij een 100% ervaring voor een fractie van de investering!


En wij kunnen meer mensen tegelijk helpen. We zoeken altijd naar de WIN-WIN. Doe jij dat ook, in wat jij wil ontwikkelen?

Start dan gauw de training van jouw voorkeur! 

driehoek van Control
Waar heb jij het meest behoefte aan? Het belangrijkste doel in je leven vinden, zelf mentaal en fysiek in balans komen of rust in je hoofd? Dit zijn de kerningrediënten voor een gelukkig, succesvol en tevreden bestaan. Je levensmissie moet helder zijn. Vervolgens dien je je mindset en je staat te optimaliseren, zodat jij kan transformeren naar de volgende versie van jezelf! 
Magazine CYM
€ 397,-
€ 247,-
Doorbreek je patronen, reken af met je overtuigingen en verander je leven blijvend en doeltreffend! Binnenkort ervaar je weer innerlijke rust en energie, nadat je jouw innerlijke criticus hebt omgetoverd naar jouw innerlijke supporter. Jij pakt de controle weer terug over je gedachten.


"Once you control your mind, You Control your Life"!

innerbalance laptop
€ 147,-
€ 57,-
Kom weer terug in balans met meer rust in je hoofd & energie in je lichaam. Binnen twee weken transformeer jij van overprikkeld zijn naar bewust-zijn en vervang je jouw patronen naar de beste gewoontes voor een gelukkig leven!

"Balans is de optimale verhouding tussen energie in je lichaam en rust in je hoofd. Als dit in balans is, dan is je leven in balans"

innerdestination
€ v.a. 57,-
"the only meaning of life is to find your meaning in life".

Ontdek je levensmissie in een online coachtraject, leer hoe je coachdoelen stel voor jezelf en creëer jouw droomleven! Voor de prijs van nog geen uurtje coaching wordt jij de komende weken stap voor stap begeleid om uit te vinden wát jij wil en hoe je dat het beste vormgeeft. De nieuwe, betere versie van jouzelf is dichterbij dan ooit. Ben je klaar om diegene te ontmoeten?