00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wil jij rust in je hoofd, jezelf helen of meer verbinding met je gevoel?

Laat jouw adem jou helpen!

Direct Aanmelden

"The Difference Between Life and Death is Defined by the Breath"

~The iNNerController

Meer info

De Kracht van de Adem

De meeste mensen (70-80%) ademen structureel en chronisch verkeerd. >99% van de mensen benut niet de volledige ademcapaciteit en genieten hiermee niet van hun volledige potentieel en gezondheid. Het is tijd dat dat verandert. Jij kunt leren hoe je met je adem je fysieke en mentale gezondheid gigantisch kunt verbeteren. De adem is de belangrijkste bron van ons leven. Het is niet alleen de zuurstof die we inademen, waardoor we kunnen leven. De kwaliteit van je adem bepaalt grotendeels de kwaliteit van je leven. Adem is direct verbonden met je gedachten, emoties, hormonale stelstel en zenuwstelstel.


Een verbeterde ademhaling kent veel positieve effecten. Gezien het grote aantal voordelen, besteedt iNNerControl extra aandacht aan dit thema in november. Het is extra belangrijk om dit NU toe doen, gezien de tijd waarin we zitten. Voor vrijwel iedereen is er onzekerheid of een vorm van angst aanwezig. Hoe gek het ook klinkt, jouw adem kan jou helpen door de moeilijkste situaties heen te komen. Wat voor jou de reden ook is, je adem is de brandstof om jouw doel te halen. Tijdens deze Online Workshop leer jij op een leuke manier meer over de adem en hoe jij jezelf eenvoudig kunt helpen. Daarnaast ontvang je een Breathworksessie, waarin je een vorm van diepe heling en transformatie in jezelf kan ervaren. Zorg dat je je snel inschrijft en andere mensen motiveert en enthousiasmeert om met je mee te doen.

breathworkshop 1

Redenen om een ademsessie te doen

Bij breathwork ben je op een bewuste manier bezig met je ademhaling. Hierdoor kun je bepaalde processen in je lijf, maar ook in je geest sturen. Daarnaast kun je met bewuste ademhaling energieblokkades opheffen, waardoor de energie weer gaat stromen.


iNNerControl is er voor jou om de kracht van de ademhaling te laten ontdekken en om hierin net een niveau dieper te gaan. Als je deze ware kracht ontdekt, dan kan dit voor jou precies dat medicijn zijn, waar je al die tijd al naar zocht. Jij krijgt weer de controle terug over je lichaam en  geest. Je weer in balans komt, met meer rust in je hoofd en meer energie in je lijf. 

Wel raden wij het in een aantal gevallen af. Dit kunt u nalezen in onze disclaimer.

Wat krijg je bij dit online event?

expert

Masterclass

Een korte masterclass waarin je uitleg krijgt over de adem.

meditation icon

Breathwork

Een volledig begeleide online breathworksessie.

online-counseling

Q&A

Na de breathworksessie kun je jouw vragen stellen.

Voordelen van Breathwork

Rust in je hoofd & Loslaten

Laat je gedachten en emoties moeiteloos los en kom in een heerlijke staat van innerlijke rust terecht. Dit helpt je ook om makkelijker in slaap te komen.

Minder stress- en angstgevoelens

Verminder paniek-, angst- en stressgevoelens direct en doorbreek jouw angstpatroon, zodat je het vertrouwen in jezelf weer terugkrijgt. 

Verlichting van mentale en fysieke pijn 

Voel hoe het is om even geen pijn meer te hebben, de spanning letterlijk uit je lijf wordt verdreven en jouw zelfgenezend vermogen weer geactiveerd wordt

Meer (levens)energie, kracht & focus

Voel weer krachtige en nieuwe energie in je lichaam vrijkomen, waardoor jij weer kunt doen wat je graag wil!

Boost je gezondheid en immuunsysteem

Hack je autonome zenuwstelsel en verbeter je hartslag, bloeddruk, hormoonhuishouding, spijsvertering, stimuleer de afvoer van gif- en afvalstoffen, verminder ontstekingseiwitten in je lichaam en boost je immuunsysteem 

In verbinding komen met je gevoel

Kom uit je hoofd en herstel de band met je diepere gevoel. Zo kun je weer luisteren naar je intuïtie in plaats van naar je innerlijke criticus! Door te ervaren dat het veilig is om je gevoelens toe te staan, zakt de emotie en voel jij je weer goed! 

Enkele enthousiaste deelnemers vertellen:

Onbeschrijfelijk hoe mooi

Het is onbeschrijfelijk hoe mooi de ervaring is om dit mee te maken. Ik kan het iedereen aanraden -

Audrey Elsperman

Amazing experience

Amazing experience to excell and achieve the goals to grow and transform to the next level from within - Mehdia Sealeti

Het was boven verwachting.

Workshop ijsbad en ademwerk gedaan. Het was boven verwachting. Respect- en liefdevolle begeleiding op fijne locatie. - Annet Delsman

De begeleiding tijdens breathwork was heel goed

Ik kon weer een laagje dieper in mezelf. De begeleiding tijdens breathwork was heel goed. Ik kan deze dag echt iedereen aanraden. Je kan meer dan je denkt! Dankjewel Yoram en Amber voor jullie fijne manier om deze dag vorm te geven en de hulp in mijn eigen proces🙏 ~Hester van Dorst~

Enorm inspirerend

Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring bij hen, het was prachtig en krachtig. Enorm inspirerend. Ik heb mijzelf daarin overtroffen, ik kan zoveel meer dan ik dacht te kijken. En daar hebben zij mij in geholpen. De service was boven verwachting goed. Ik ga naar huis met enorm veel liefde, rust en boordevol inzichten.    ~Jocelyne Varela Ramos~

Ik raad het iedereen aan!

Zowel de ijsbadworkshop als de breathwork gedaan. Hele mooie ervaringen en goede begeleiding van Yoram en Amber. Ik raad het iedereen aan! ~Kim Sturges~
€ 35,-
€ 0,-

Live online breathwork

Ervaar de kracht van je adem. Gewoon in je eigen veilige omgeving.


De online breathworksessies worden op verschillende avonden gegeven, beginnen altijd om 20 uur en duren tot ongeveer 22 uur.


Via de knop hieronder vind je de huidige beschikbare data en kun eenmalig gratis een plekje reserveren voor de datum van jouw voorkeur.