Banner inntervention coachtraject

iNNTervention Coachtraject

Direct verlichting, verlossing en overwinning van jouw klachten.

Zodat jij snel weer jouw leven kan leiden in plaats van lijden.

Wanneer kies ik voor het iNNTerventiontraject?

iNNtervention is een interventie voor specifieke klachten. De focus ligt op één doel, waarbij geldt dat geen doel te gek is. Het is vooral geschikt voor: 

 • Specifieke fysieke en mentale klachten
 • SOLK (somatische onverklaarbare lichamelijke klachten
 • Chronische pijn, ziekte & vermoeidheid
 • Angsten & Fobieën
 • Verslaving & Gedragsverandering
 • Energetische onbalans (innerlijke blokkades)
 • Aanhoudende klachten na ziekte
 • Omgaan met/verlichten van klachten door ziekte of aandoeningen, zoals: MS, Reuma, migraine, hypertensie (hoge bloeddruk), fybromyalgie, angst-/eetstoornissen, (lichte) depressie, trauma, vermoeidheid, etc.

Healing doesn't mean the pain never existed. It does'nt mean pushing away what you don't want. It means it no longer controls your Life.

~ The iNNerController (based on Akshay Dubey)

Direct en blijvend resultaat

Je hebt al te lang last. Daarom bieden wij direct verlichting en blijven we betrokken bij je gehele  herstelproces hierna!

Werking van binnenuit

Doordat wij van binnenuit naar buiten werken, ben jij snel van je probleem af en herstel jij beter dan ooit. Je wordt weer jij!

Voor fysieke & mentale problemen

Perfect voor specifieke (chronische) klachten, angsten, fobieën, verslaving, pijnen & gedragsverandering

Direct naar de kern

100% tevredenheid

Jij brengt jouw probleem in, samen identificeren we de kern en creëren we oplossingen. Niet tevreden? Geld terug!
Yoram Vrijheid

Jouw ervaringsdeskundige coach

Yoram is ervaringsdeskundige op gebied van vele problemen (of zoals hij ze liever noemt: uitdagingen). Yoram heeft zowel professioneel als in zijn eigen leven ervaring opgedaan met chronische pijn, burn-out, bore-out, depressie, SOLK (somatische onverklaarbare lichamelijke klachten), ADHD, OCD/OCS (Obessieve Compulsieve Stoornis, verslaving, angsten, fybromyalgie, hyperventilatie, misofonie, zenuwpijn, spastische darm en vele andere psychosomatische klachten. Hij vond de weg naar bevrijding van AL deze vervelende klachten. Daarom weet hij wat iemand voelt en hoe je eruit komt!


Al veel mensen hebben verlichting en verdwijning van chronische klachten meegemaakt in zeer korte tijd! Wat extra fijn is, is dat Yoram thuis is in zowel praktische coachingsvormen, therapie├źn, healings als spiritualiteit. Juist die combinatie, waarin de kracht van persoonlijke ervaring en professionaliteit worden gecombineerd, brengt dat mensen bij Yoram snel tot de kern komen.

"Ik heb mij vaak hopeloos, verloren, verslagen en onbegrepen gevoeld. Ik had iedere dag pijn en niemand leek me te kunnen helpen. Mijn energie was laag en mijn levenslust bijna weg. Ik had geen hoop meer, totdat ik een wonder meemaakte. Ik vond zelf de uitweg. Na tientallen jaren van zoeken, proberen en teleurstellingen, kon ik eindelijk zeggen: ik ben weer heel!"

Yoram retransformeerde in zijn ware zelf en ontwikkelde zich spiritueel als de iNNerController. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen professioneel en laagdrempelig te begeleiden door hun retransformerende proces van heling en groei. Hij is een inspirerende en motiverende coach, spreker en therapeut. Hij meestert zijn vak als geen ander en werkt multidisciplinair met elementen van o.a. NLP, HSP-begeleiding, Zijnsori├źntatie, Mindfulness en Healing.

Cliënten die jou voorgingen vertellen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
10 jaar chronische migraine verholpen!
Na één online coachingsessie 10 jaar chronische migraine verholpen (alle dokters alle mogelijke onderzoeken en behandelingen ondergaan)! Eindelijk kan ik echte hulp vinden om daar te raken waar ik echt moet zijn. Ik wil deze weg graag samen met jullie ingaan. DANK U Yoram!

Erika Vleminckx

Pijnvrij! Geef nooit de hoop op!
Bij Yoram terecht gekomen nadat ik min of meer ten einde raad was vanwege mijn innerlijke onrust en chronische pijn.
In zeer korte tijd kon ik, samen met hem, de oorzaak hiervan achterhalen en inmiddels ben ik een ruime maand pijnvrij.

Yoram weet je heel goed in je eigen kracht te zetten, brengt je heel goed op je gemak, is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en dankzij zijn hulp, werd het leven weer een stuk mooier

Geef nooit de hoop op, ook al lijkt iets nog zo uitzichtloos!
Niye Cika
WOW! Ontzettend dankbaar en ongelofeijk...
Wat een enorme inrichtvolle sessie! Heftig, maar ongelofelijk wat je lichaam je allemaal kan vertellen. De vraagstellingen van Yoram en mijn antwoorden hierop lieten me zien dat ik niet tegen mezelf hoef te vechten.  Ik heb de keuze om te kiezen hoe ik me wil voelen. Mezelf in het hier en nu gewoon laten zijn, heeft een grote impact op mij gemaakt vandaag. Daar geraak ik nooit door in mijn eentje.  Ik zou mezelf kwijtraken onderweg. De inzichten die ik krijg door me te laten begeleiden maken volledig het verschil en zijn alle moeite waard. Het is een vrijheid die in mij geboren werd die ik niet eerder heb ervaren.


Ontzettend dankbaar voor deze sessie en voor de eindeloze inzichten van mijn geweldige coach, voel ik me WOW.  Dat is het enige woord dat ik kan beschrijven.
Mijn eerste stap is gezet op het pad naar een vrijer, blijer, beter leven, een leven met rust, een leven waarin ik ook mag geven. Ik hoef niemand meer te beschermen. Ik ben ok zoals ik ben maar bovenal, ik leef in het hier en nu.
Eerste stap gezet. Op naar de volgende... samen met mijn fantastische coach Yoram!
Anita Caris

100% tevredenheidsgarantie

Iedereen die dit traject heeft gevolgd is boven verwachting geholpen. Daarom geven wij een 100% tevredenheidsgarantie op dit traject. Wij gaan door totdat jij helemaal tevreden bent en we jouw doelen hebben bereikt. Zo ben je altijd zeker!

Wat krijg ik allemaal?

intervention

Wat je allemaal krijgt

Coaching/Healingsessies t.w.v. € 900

Ca. 2 maanden coaching- c.q. behandelsessies, zowel fysiek als online mogelijk.

Tussentijdse begeleiding t.w.v. € 147

Intensieve, directe en laagdrempelige hulp tussendoor via de app, zodat je écht altijd een coach altijd in je binnenzak hebt zitten!

Online training iNNerBalance t.w.v. €150

Krijg binnen 14 dagen rust in je hoofd en energie in je lichaam, waardoor je nog sneller en beter van jouw klacht af en terug in balans komt. 

Extra meditatiepack t.w.v. €50

Je krijgt één meditatiepack naar keuze, die we samen uitzoeken o.b.v. datgene wat jij het meest nodig hebt, zoals liefde, healing, rust of kracht,

LIFE TIME coaching support t.w.v. € 250

Zelfs na afronding van jouw traject heb (telefonisch) toegang tot extra hulp en plan je tegen gereduceerd tarief een vervolgsessie.

50% korting online trainingen t.w.v. € 500

Krijg tot 50% korting* op online trainingen, die kunnen helpen om jouw volgende stap te kunnen zetten. Verdien binnen no time je investering terug

Ben je klaar voor jouw doorbraak en verlichting?

Hoe zou het zijn als jij weet dat je binnen nu en twee maanden verlost bent van jouw grootste probleem?

Ben jij klaar met van alles proberen en zoek jij  één oplossing die jou jouw klacht omzet in jouw kracht?

Wil je deze kans niet missen? Begin dan vandaag nog en maak gratis en vrijblijvend kennis!

intervention
€ 1.997,-
€ 547,-

iNNTervention

 • Ja, ik kies voor een kortdurend traject (ca. 2 maanden), met tussentijdse en LIFE TIME begeleiding, online trainingen en diepe helende meditaties die mij écht gaan helpen.
 • Ja, ik wil direct naar de kern van een probleem en van last naar kracht gaan en verlichting voelen!
 • Ja, ik ben er klaar voor om mijn oude beperkte 'ik' los te laten en het patroon te doorbreken met mijn innerlijke transformatie