banner innertransformation

iNNerTransformation

Retransformeer in de beste versie van jezelf

" The great solution to all human problems is individual inner transformation " 

~ Vernon Howard ~

Kies voor iNNerTransformation: het meest complete coachingstraject

Direct starten &

Online Training

Direct (online) starten met een de online training & Coaching

Auditieve training & meditatie

Inclusief meditaties, persoonlijke sessies & sessies terugluisteren 

Vele extra

coachingtools

Inclusief diverse coachingsmaterialen (zoals dagboek & tools)

Yoram Lifecoach Mindsetcoach NLP Coach

Mijn verhaal


Als ervaringsdeskundige ADHD’er en HSP’er weet Yoram als geen ander hoe het is om last te hebben van innerlijke onrust, overprikkeling, stress, een overvol hoofd, eindeloos gepieker en een overheersende negatieve stem. Daarnaast is hij bekend met chronische pijn (en hoe je daarvan afkomt), Misofonie, Fybromyalgie, Hyperacusis, Tinnitus en OCS (Obsessieve-Compulsieve Stoornis) & trauma. Inmiddels heeft hij al veel personen geholpen met het sterk verlichten en volledig verhelpen van de klachten, verboden aan deze en vele andere diagnoses. Bij iNNerControl kijken we niet naar het label, maar naar de persoon zelf, de achtergrond en de ziel. Iedereen is welkom.

Ik heb mij vroeger altijd anders gevoeld dan anderen. Ik was gevoeliger, drukker, zag en voelde dingen die  anderen niet hadden en had moeite met autoriteit, regels en onthouden van procedures. Door afwijzing, miskenning en kwetsing was mijn gevoel overgeleverd aan mijn verstand. Ik zocht dwangmatig naar controle en probeerde het altijd goed te doen. Ook in mijn werk als controller. Pas toen ik realiseerde dat controle een illusie van de Mind zelf was en ik de drang naar controle losliet, kwam ik in control.

Yoram retransformeerde in zijn ware zelf en ontwikkelde zich spiritueel als de iNNerController. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen professioneel en laagdrempelig te begeleiden door hun retransformerende proces. Hij is een inspirerende en motiverende coach, spreker en therapeut. Hij meestert zijn vak als geen ander en werkt multidisciplinair met elementen van o.a. NLP, HSP-begeleiding, Zijnsoriëntatie, Mindfulness en Healing.

Ontdek de iNNerControl-methode

online-counseling

Stap 1: Gratis sessie

Eest maken we - gratis en vrijblijvend - persoonlijk kennis. Hier kun je jouw hulpvraag delen.  We voelen beiden aan of er een goede match is en of ik de juiste persoon ben voor jou op dit moment. Samen beslissen we wat de meest efficiënte en effectieve oplossing is voor jouw klacht(en).  

1op1-coaching-icon

Stap 2: Intake

Tijdens het intakegesprek verdiepen wij jouw hulpvraag, achtergrond en maken we een eerste plan van aanpak. We kijken hierin goed wat er wél bij jou past (en wat niet). De coaching begint hier al. Na deze sessie kijk je weer rooskleuriger naar de toekomst, omdat je weet dat je bent begonnen aan je nieuwe leven. 

traveller-icon

Stap 3: Coachingsdoelen

Bij iNNerControl werken we intuïtief en doelgericht. We zijn flexibel in de aanpak, maar gecommitteerd aan het doel. Samen stellen we jouw coachdoelen op. Doordat jou de juiste vragen worden gesteld, komen de juiste antwoorden naar voren. Nu weet je waar je naartoe wil! 

vaardigheden-icon

Stap 4: Interventie en transformatiewerk

In de opvolgende coachsessies volgt het veranderwerk. De iNNerControl methode garandeert dat we binnen één of twee sessies bij de absolute kern zijn. Dan kan de transformatie beginnen. Met de inzet van zeer effectieve technieken (o.a. HSP-coaching, NLP-coaching, Healing/Reiki, lichaamswerk, visualisatie, mindfulness & traumaverwerking) voel jij snel verlichting en vrijheid. 
accountability

Stap 5: Evalueren en bijsturen

Tijdens en na de coachingsessies evalueren we de voortgang en sturen we bij waar nodig. Dit om te zorgen dat we op koers blijven en dat je na iedere sessie weer groeit, heelt en doorontwikkelt. Tussentijds hebben we laagdrempelig contact en na afronding van het traject is het mogelijk om door te gaan in een borgingstraject, zodat jij ook na de laatste sessie nog gegarandeerd bent van mijn hulp als jij dat nodig hebt.  

Ontdek wat de iNNerControl-methode uniek maakt

Totaalpakket

LIVE Coaching

  • 10x 1-op-1 Coaching sessies
  • Keuze tussen op locatie of online

Online Trainingen

  • De online training iNNerdestination 
  • De online training iNNerBalance

Auditieve support

  • Meditatiepakket Innerlijke Rust
  • Privé- en extra visualisaties
  • Gespreksopnames coachingsessies

Extra tools

  • Motiverende coachingsopdrachten
  • Printable Journal dagboek
  • Mindset coachingsmateriaal
Totale waarde: € 5.100,-

Enthousiaste klanten vertellen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het is voor mij heel waardevol geweest.
Yoram is een fantastisch mens en een fantastische coach. Hij is heel betrokken en heeft passie voor wat hij doet en dat voel je en merk je duidelijk. Hij zorgt door zijn persoonlijkheid en manier van communiceren dat je je snel op je gemak en je veilig voelt. In zijn coaching begeleidt hij je heel intuïtief, rustig en liefdevol naar nieuwe inzichten. Altijd met veel positieve energie. Hij ziet je potentieel en kan ervoor zorgen dat je het zelf ook gaat zien. Ben heel blij dat hij op mijn pad is gekomen en mij daar bij heeft willen helpen. Het is voor mij heel waardevol geweest. Ik ben hem dankbaar en raad hem vol overtuiging als coach aan.
Karin S.
Wat een bijzondere ervaring en wát een proces.


Na een periode van een burn out was ik op zoek naar een coach om mijn zelfvertrouwen te vergroten en om weer in mijn kracht te kunnen staan. Maar door het brede aanbod aan coaches vond ik de juiste coach kiezen lastig. Starten bij een coach is al spannend, en je wil natuurlijk in zee met iemand die je begrijpt, die je verder kan helpen en iemand die je inspireert. Na twee intake gesprekken met coaches waar ik geen goed gevoel van kreeg, ben ik uiteindelijk op de website van Yoram terecht gekomen. Zijn social media content en werkwijze op zijn website triggerde mij direct en nadat ik hem ‘s avonds een appje stuurde belde hij mij de dag er na direct op. Vanuit daar zijn we samen het traject aangegaan. En ik kan niet anders zeggen dan: Wat een bijzondere ervaring en wát een proces. Yoram was, en is voor mij echt een cadeautje. Ik blijf mij verbazen over de stappen die ik onder begeleiding van Yoram maak. Ik voel mij iedere keer weer sterker en ik voel dat ik alleen maar sterker zal worden. Mijn omgeving merkt dit ook op. Daarbij voel ik dat Yoram support biedt in mijn eigen spirituele ontwikkeling, hier zal ik hem altijd dankbaar voor zijn. Ik zou zijn werkwijze omschrijven als: professioneel, out of the box, persoonlijk, spiritueel (maar absoluut niet zweverig), flexibel betrokken en inspirational. Ik zou iedereen coaching bij iNNerControl willen aanbevelen. Ik ben van mening dat ieder mens een Yoram in zijn of haar leven kan gebruiken!
Kim H.
Een traject van onschatbare waarde.

Bij Yoram heb ik na een lange weg van diverse therapievormen me eindelijk 'thuis' gevoeld in de manier waarop hij coacht en hij heeft me wezenlijk verder geholpen met het voelen in lichaam en me de juiste voedingsbodem gegeven om tot dieper zelfinzicht (door voelen en in de stilte te Zijn) te komen, de regie te leren hebben en los te komen van oude overtuigingen, denkbeelden en gewoontes die niet meer dienden en enorm beperkend waren. Het resultaat is meer zelfliefde en zelfleiderschap. Het traject wordt afgestemd op zelf geformuleerde hulpvragen en doelen.  Ik voelde me gehoord en gezien, zonder oordeel en liefdevol begeleid. Het traject stemde Yoram af op enerzijds de gestelde doelen en anderzijds op wat zich aandiende in het moment. Heel fijn. Er werd  afgewisseld tussen theoretisch inzicht verkrijgen, diep voelen en oefeningen voor thuis, zodat ik zelf invloed had op wat ik wilde bereiken.
Ik had o.a. veel last van reactiviteit, veel zelfkritiek  en moeite met  in contact te staan met eigen waarheid, wat ik werkelijk wil en voel en daar op te vertrouwen. Het leren overstijgen van een beperkende 'mindset'  met diverse oefeningen en voelen en het observeren hiervan heeft veel rust gebracht, zelfkritiek aangepakt en zelfafwijzing verminderd. Een traject van onschatbare waarde.


Lidewij S.

Dit is jouw kans om te retransformeren
naar de beste versie van je ware zelf!

Terug naar de pure kern van wie je werkelijk bent!


Ben jij klaar met van alles proberen en zoek jij één oplossing die jou in ALLE 

gebieden van je leven meer rust, voldoening, positiviteit en energie geeft?

Wil je deze kans niet missen? Begin dan vandaag nog!

innertransformation
€ 2.997,-

iNNerTransformation

Ja, ik heb interesse voor het meest complete coachingspakket en ben gemotiveerd om mijn uitdagingen te gaan overwinnen. Ik kies voor de beste coaching & training en grijp deze kans nu om te retransformeren naar de beste versie van mijn ware zelf!