coaching

iNNerTransformation

Hét 1 op 1 traject waarin je binnen 9 maanden je Mind transformeert 

en échte innerlijke rust terugvindt!

Vertel me meer!
Cindy
Yoram is een mooi mens, een prof op zijn gebied en zijn gebied is heel breed. Hij is begaan met mensen wil het beste in jou naar boven brengen. Ik ben sinds februari gestart met de 1 op 1 training en diverse gratis workshop meegedaan. Ik kan nu al zeggen dat ik een ander vrouw aan het worden ben in positieve zin. Er zijn nog (demonen) die niet willen dat ik verander, alleen ik zet door en met de energie van Yoram voel ik mij sterker, trotser worden en veel meer zelfliefde en nu op 54 jarige leeftijd kan ik zeggen dat het met zelfliefde begint. Nooit geweten en gevoeld dat ik mag bestaan op deze wereld. Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit tranen van geluk.
Cindy

Herken je dit?

Denk je ook wel eens dat er iets mis met je is, omdat je – ondanks alles wat je al hebt geprobeerd – nog steeds geen rust in je hoofd hebt? Sterker nog… het lijkt alleen maar erger te worden, want na iedere mislukte meditatiepoging wordt jouw hoofd alleen nog maar onrustiger en lijkt het alsof die kritische stem van binnen steeds luider wordt. Je maakt jezelf zo gek met je gedachten, dat je soms zou willen vluchten of die stem in je hoofd eruit zou willen slaan.


In je hoofd woedt er een permanente discussie als je partner of collega weer iets doet of zegt wat je niet leuk vindt. Aan de ene kant is er een strenge stem die zegt: ‘doos, waarom doe je nou je mond niet open’ en aan de andere kant een bang stemmetje die zegt ‘je mag de ander niet kwetsen, dus hou je mond nou maar gewoon’. Iedere keer doet het net een beetje meer pijn, maar er lijkt niets tegen te helpen. Je wordt er gek van!

In de buitenwereld heeft niemand in de gaten wat er zich afspeelt in jouw binnenwereld en je doet ook angstvallig je best om dat zo te laten, want je wil niet dat je de ander nog meer tot last bent. Sterker nog, je bent bang voor hun reactie als je eindelijk eens voor jezelf zou opkomen en zeggen waar het op staat. Maar het angstige stemmetje in jouw hoofd wint iedere keer weer.


Doordat je ongewild steeds meer naar het verkeerde stemmetje luistert, ben je in een leven terechtgekomen dat niet echt jouw leven is, maar het leven dat je ouders van jou verwachtten. Keuzes maken is een hel voor jou en voelt als een vreselijke strijd. Je bent je hele leven al bezig met verwachtingsmanagement. Je doet net alsof alles prima gaat op je werk en tegen je vrienden, maar van binnen ben je niet gelukkig en voel je aan alles in jezelf dat het zo niet langer meer kan.

In de buitenwereld heeft niemand in de gaten wat er zich afspeelt in jouw binnenwereld en je doet ook angstvallig je best om dat zo te laten, want je wil niet dat je de ander nog meer tot last bent. Sterker nog, je bent bang voor hun reactie als je eindelijk eens voor jezelf zou opkomen en zeggen waar het op staat. Maar het angstige stemmetje in jouw hoofd wint iedere keer weer.


Doordat je ongewild steeds meer naar het verkeerde stemmetje luistert, ben je in een leven terechtgekomen dat niet echt jouw leven is, maar het leven dat je ouders van jou verwachtten. Keuzes maken is een hel voor jou en voelt als een vreselijke strijd. Je bent je hele leven al bezig met verwachtingsmanagement. Je doet net alsof alles prima gaat op je werk en tegen je vrienden, maar van binnen ben je niet gelukkig en voel je aan alles in jezelf dat het zo niet langer meer kan.

Je relatie is niet meer wat het is geweest, op je werk loop je al een tijdje op je tenen en thuis probeer je angstvallig alle ballen hoog te houden. Je moet immers doorgaan van die innerlijke stem die maar blijft gaan. Je weet dat je moet veranderen en dat je UIT je hoofd moet komen en je emoties ruimte wil geven, maar hoe meer je het probeert, hoe sterker die stem in je hoofd wordt en jou op allerlei manieren tegenwerkt, uit angst voor wat er gaat gebeuren als je toegeeft aan het voelen van je échte emoties.

Iedere dag voelt steeds meer aan als een strijd die je maar net haalt, maar iedere dag ben je steeds meer moe en kost het net iets meer moeite. ’s nachts lig je in bed en voel je je eenzaam, verdrietig en ben je eigenlijk helemaal op. Je kop klapt zo nu en dan bijna uit elkaar en je weet eigenlijk van gekkigheid niet wat je nou moet, want tegen wie kun je dit nou vertellen? Niemand snapt toch hoe jij je voelt en wat je nodig hebt… Hoe kom je hier ooit uit?


Daarnaast is er een steeds sterker wordende interne strijd die hier nog eens bovenop komt. Aan de ene kant zeg je tegen jezelf dat je met dit leven toch gelukkig moet zijn, het is toch oké zo, wie ben ik nou om meer te vragen…. én aan de andere kant is er een ander stemmetje - dat steeds vaker naar boven komt - die stiekem voelt, weet en eigenlijk ook wel wil onderzoeken “Ik ben hier geloof ik voor meer”.

Je weet dat je NU op een punt bent gekomen dat je het oude leventje, waarin je in je hoofd zat, niet meer vol kunt houden. Je moet wel naar je gevoel, maar je hebt geen idee hoe je dat veilig kunt aanpakken. Je kan immers niet zomaar alles en iedereen in de steek laten, zó ben jij niet! En toch weet je dat er NU iets moet veranderen, want je houdt dit echt niet nog een jaar vol. Je wil dit niet voor je kinderen, die ook al lijden aan hoe jij in je vel zit…

Ik kwam naar iNNerControl omdat ik wist dat ik vaak mezelf in weg zat en daarmee mijzelf saboteerde. Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring bij hen, het was prachtig en krachtig
Enorm inspirerend. Ik heb mijzelf daarin overtroffen, ik kan zoveel meer dan ik dacht te kunnen. En daar hebben zij in geholpen. Ik ga naar huis met enorm veel liefde, rust en boordevol inzichten.
Jocelyne Varela Ramos

Ondanks dat je de controle vast wil houden, 

ben jij alles behalve in control! En als jij niets verandert, dan…

Is het niet de vraag OF, maar WANNEER je dit niet meer volhoudt en dat datgene gebeurt wat je zo krampachtig wil vasthouden. Het is nu wachten tot het leven vóór jou gaat beslissen en OF dat jij op een dag je bed écht niet meer uitkomt, of dat je op werk door je hoeven zakt en je door de mand valt. Dan staat het gezin er thuis helemaal alleen voor. Dat is het laatste wat jij wil!


Wat kun je NU nog doen om het tij te keren?


Hoe zou het voor je zijn als:

Je eindelijk een manier leert die werkt voor jou, waarmee je je hoofd uit kan zetten en weer échte innerlijke rust als nooit eerder ervaart.


Je de innerlijke discussie en strijd voor eens en voor altijd beslecht en jouw hoofd en hart weer gaan samenwerken, waardoor je eindelijk eens kunt doen wat JIJ wil.


Jij die innerlijke angsthaas die van binnen leeft kan laten opgroeien, waardoor je groter wordt dan jouw angst, het vertrouwen in jezelf weer terugkrijgt en eindelijk jouw eigen stem kan laten horen en beslissingen durft te nemen die goed zijn voor JOU!

Je vanaf nu luistert naar jouw échte innerlijke stem, die jou vanuit wijsheid stuurt naar het leven waar jij voor bent bedoeld, zonder dat je daarin tegengehouden wordt door angst of schuldgevoel naar anderen. En dat jij de energie die je nu besteedt aan alles en iedereen eindelijk weer terug hebt voor jezelf…


Je de leiding over je gedachten en je leven weer terugpakt en weer de rust en balans vindt in je leven, waardoor je ook de liefde weer terugkrijgt in je leven, je het werk kunt doen waar je écht gelukkig van wordt en kan leren zorgen voor jouw emoties zoals een liefdevolle moeder voor haar kinderen zou doen. En bovenal, met een kalm hoofd, zonder dat je eindeloos hoeft te mediteren!

Je eindelijk iemand hebt die jou begrijpt en helpt, waardoor je uit het drijfzand wordt getrokken en weer met plezier en energie jouw dag tegemoet gaat. Je weet, dat dit weer een dag wordt waarop je groeit en vol moed, kracht en positiviteit je uitdagingen tegemoet treedt. En dat je voldaan en gelukkig eindelijk weer kunt genieten van je welverdiende nachtrust, zonder gepieker en gedenk!

salespage-afbeeldingen-4

Je weet wát je wil en HOE je dat in de komende tijd de wereld in gaat zetten. Jouw stille verlangen, die was ondergesneeuwd onder jouw stressvolle leven en eindeloze gedachten, eindelijk wordt omgezet in concrete plannen en acties die je nu wél aangaat met zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen! Je haalt eindelijk uit jezelf wat erin zit en dat maakt je zielsgelukkig


Je bent eindelijk weer in verbinding met je échte gevoel en dat voelt als een grote bevrijding! Je bent bevrijd uit de gevangenis van je gedachten en het lijkt net of je innerlijke criticus een andere taal spreekt: Het is veranderd een innerlijke positiviteitsguru die liefdevolle, bekrachtigende dingen zegt waardoor jij nu precies weet hoe jij hebt te leven om écht gelukkig te zijn!

En misschien nog wel het belangrijkste, dat je niet alleen weer gelukkig kan zijn in de liefde en eindelijk echt gewaardeerd wordt voor wie je bent, maar dat je eindelijk weer zelf liefdevol, geduldig en energiek kunt zijn voor je kinderen. Zij verdienen beter. En ondanks dat je het nog moeilijk vind om het jezelf te gunnen, houd je zoveel van ze dat je het alleen voor hen al wil doen…

"Controle is een illusie van de mind.

Hij die durft de drang naar controle los te laten, zal in control zijn."

Dat is voor jou mogelijk als...

Back in Control

Jij weer Back in Control komt van jouw leven door voor jezelf te kiezen en de controle durft los te laten. Om zo écht rust in je hoofd te krijgen en de verbinding met je gevoel te herstellen!

Volg je Hart

Jij nu niet luistert naar die stem in je HOOFD, maar naar je HART, dat altijd klopt. Als je jouw hart volgt, dat jou hier heeft gebracht, dan weet je dat deze stap de juiste is.

Verander je leven

Jij het grootste inzicht dat ook mijn leven veranderde tot je neemt: dat álles waar ik last van had enkel en alleen werd aangestuurd door mijn Mind, gevuld met de verkeerde negatieve gedachten.

Dat is voor jou mogelijk als...

Back in Control

Jij weer Back in Control komt van jouw leven door voor jezelf te kiezen en de controle durft los te laten. Om zo écht rust in je hoofd te krijgen en de verbinding met je gevoel te herstellen!

Volg je Hart

Jij nu niet luistert naar die stem in je HOOFD, maar naar je HART, dat altijd klopt. Als je jouw hart volgt, dat jou hier heeft gebracht, dan weet je dat deze stap de juiste is.

Verander je leven

Jij het grootste inzicht dat ook mijn leven veranderde tot je neemt: dat álles waar ik last van had enkel en alleen werd aangestuurd door mijn Mind, gevuld met de verkeerde negatieve gedachten.

'Once you control your Mind, You control your Life'

iNNerTransformation is een zeer compleet en intensief één op één coachtraject waarin je leert om af te rekenen met je innerlijke kritische stem, waardoor je weer ontspannen en positief bent. Het helpt jou om tot de diepste kern te komen om je uitdagingen op te lossen. Tegelijkertijd is het simpel en doeltreffend, zonder moeilijke, al te zweverige, of onhaalbare toestanden. Dit traject is JUIST bedoeld als je te druk bent of als het jou niet luk om het in je eentje opgelost te krijgen.
iNNerTransformation is een zeer compleet en intensief één op één coachtraject waarin je leert om af te rekenen met je innerlijke kritische stem, waardoor je weer ontspannen en positief bent. Het helpt jou om tot de diepste kern te komen om je uitdagingen op te lossen. Tegelijkertijd is het simpel en doeltreffend, zonder moeilijke, al te zweverige, of onhaalbare toestanden. Dit traject is JUIST bedoeld als je te druk bent of als het jou niet luk om het in je eentje opgelost te krijgen.
amber-grneschild
De begeleiding is super. Ik voel me op mijn gemak en vrij. Ze helpen je door elke stap en alles wat gebeurt is goed. Plus dat beetje extra om toch net die volgende stap te kunnen zetten waardoor je vrij breekt van niet helpende overtuigingen. Dingen die je meesjouwt die je tegenhouden om bepaalde dingen te kunnen doen die je graag wilt. Ik ben deze mensen heel dankbaar
Amber Gröneschild

Het traject is een all-in pakket dat zich richt op 2 veranderpijlers:

De diepteverandering

Bereik doorbraken om de oorzaak van je problemen weg te nemen, waardoor je je verlicht, vrij en energiek voelt.

De breedteverandering

Je creëert en borgt duurzame verandering door werkelijk aanpassingen te integreren in je dagelijks leven.

Wat krijg je bij dit traject?

care

Persoonlijke aandacht

- Een intakesessie via zoom

- Een Kick-off sessie waarin we samen jouw koers bepalen;

- Een Doorbraaksessie om jouw grootste obstakel direct aan te pakken;

- In totaal negen individuele coachingssessies;

- Twee keer persoonlijke feedback op jouw doelen.

online-class

Online trainingen

- Control Your Mind 'Platinum'. Zeer krachtige online modules en opdrachten;

- iNNerDestination lite – creëer jouw droomleven.

hands

Support & Accountability

- Instant Coach Support (hulplijn): Op werkdagen binnen 24 uur een reactie

- Online community & Accountability-buddy systeem via Huddle

- Printable  iNNerControl Journal & Planner

music-notes

Auditieve ondersteuning

- Meditatiepakket: Innerlijke rust

- Meditatiepakket: Healing

- Opnames van alle livesessie via zoom. 

party-popper

Beleven

- Drie keer gratis meedoen met een online ademsessie tijdens het traject.

- Altijd meedoen met workshops voor de superaanbiedingsprijs

Jouw beste investering ooit

Dit mega complete en kwalitatief hoogwaardige traject wordt nergens aangeboden. Hoewel wij er heilig van overtuigd zijn dat niets vergelijkbaar is, vind je enigszins vergelijkbare pakketten alleen boven € 10.000.


Om ervoor te zorgen dat niet alleen mensen die al succesvol zijn dit traject kunnen volgen, hebben wij de waarde van dit traject vastgesteld op € 5.500,-.


Let op: Als je snel beslist kun je nog profiteren van een extreme korting van ruim €500,-. Wacht dus niet te lang met beslissen!

Samengevat

Een individueel traject van 9 maanden

9 transformatiesessies

Inclusief 2 zeer uitgebreide en aanvullende online trainingen en nog heel veel meer.....

Ter waarde van €5.500

Nu nog met korting van ruim €500

Jouw beste investering ooit

Dit mega complete en kwalitatief hoogwaardige traject wordt nergens aangeboden. Hoewel wij er heilig van overtuigd zijn dat niets vergelijkbaar is, vind je enigszins vergelijkbare pakketten alleen boven € 10.000.


Om ervoor te zorgen dat niet alleen mensen die al succesvol zijn dit traject kunnen volgen, hebben wij de waarde van dit traject vastgesteld op € 5.500,-.


Let op: Als je snel beslist kun je nog profiteren van een extreme korting van ruim €500,-. Wacht dus niet te lang met beslissen!

Samengevat

Een individueel traject van 9 maanden

9 transformatiesessies

Inclusief 2 zeer uitgebreide en aanvullende online trainingen en nog heel veel meer.....

Ter waarde van €5.500

Nu nog met korting van ruim €500

'Een investering in jezelf kun je nooit verliezen, tenzij je jezelf verliest. Precies dat kan wel het gevolg zijn van jezelf laten weerhouden door twijfel of angst'

warning

Maar let op!

Dit traject is niet voor iedereen geschikt. Wij staan voor hoge kwaliteit en werken ook met hoge kwaliteit deelnemers. We selecteren onze deelnemers zorgvuldig op onder andere de drie pijlers:
motivation

Motivatie

Ben je bereid om te doen wat nodig is om jouw blijvende verandering te maken; kan ik ook op JOU bouwen?

Urgentie

Wil je het echt NU oplossen, waardoor je niet kan wachten tot jouw transformatie kan beginnen?

high-five

Match

Zijn we niet alleen de juiste match op papier, maar is het gevoel van ons allebei goed en vertrouwd?

Alleen als jij er écht voor wil gaan, dan gaan wij voor jou!


Dus voel je dat jij voldoet aan het profiel én

ben je klaar voor jouw LIFE CHANGING experience?


Wacht dan niet te lang, want er komen niet vaak plekjes vrij

voor één op één coaching en VOL = VOL.

De begeleiding die ik van Yoram heb mogen ervaren voelde als veilig, vertrouwd, alles mag er zijn en vanaf dat punt leer je jezelf beter kennen. Yoram heeft de kwaliteit om je bij jezelf te laten komen en inzichten te geven daar waar jouw blinde vlek is en je zelf (nog) niet kunt zien. Dit helpt je thuis te komen: bij jezelf

silvia-voorspuij
Silvia Voorspuij

Fantastische ervaring! Ik ging erheen met veel beperkende gedachtes over mezelf en heb nu geleerd meer in mijn gevoel te gaan zitten. Ik ga dat zeker voortzetten. Dank je wel 🙏

daphne-maas

Daphne Maas

Deze man is gewoonweg een verademing om mee aan het werk te gaan. Yoram heeft een bepaalde interne rust die hij heel snel weet over te brengen naar jou als klant. Hiermee stel hij jou al snel tot rust en kan je samen met hem beter naar de mogelijkheden kijken, in plaats van enkel naar de problemen te kijken🙏
Enorm dankbaar dat deze man op mijn pad is gekomen 💛

Joël Mange

Een puur, oprecht en liefdevol persoon met een hart van goud. Je voelt je gehoord, op je gemak, vertrouwd en speciaal. Wanneer je veel piekert en in je hoofd zit, voel je weer rust, ervaar je ontspanning, lukt het weer om goed te slapen en zie je weer je eigen kracht. Dankbaar ben ik voor de ervaringen die Yoram mij geeft met zijn coaching, meditaties en zijn persoonlijkheid. Ik kan weer echt ontspannen en luisteren naar mijn gevoel!

Anne-Lotte Obbens

Enthousiast geworden?

Via onderstaande knop kun je je direct aanmelden.