banner-control-your-mind

Control Your Mind

In 10 weken van innerlijke criticus naar innerlijke cheerleader!

10

weken training & coaching
20+
opdrachten die vóór jou werken
5
gave en interessante modules
100+
pagina's met waarde

If you Control Your Mind, You Control your life

Obstakels doorbreken

Doorbreek je primaire obstakels op weg naar jouw mooiste leven, waardoor jij eindelijk vooruit kunt gaan!

Blijvend veranderen

Verander jouw leven blijvend en doeltreffend, doordat je controle hebt over je gedachten en moties.

Innerlijke rust ervaren

Shut the voice inside your head! Ervaar eindelijk weer innerlijke rust in alles wat je doet. Jij bent nu die stem!

Positieve mindset

Eigen jezelf de maximale energie en positiviteit, ontwaak uit de illusie van de mind en laat het stromen!
Yoram Lifecoach Mindsetcoach NLP Coach

Het verhaal van de iNNerController


Als ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en HSP weet de ontwikkelaar van de training CONTROL YOUR MIND als geen ander hoe het is om last te hebben van innerlijke onrust, overprikkeling, stress, een overvol hoofd, eindeloos gepieker en een overheersende negatieve stem.

"Ik heb mij vroeger altijd anders gevoeld dan anderen. Door afwijzing, miskenning en kwetsing was mijn gevoel overgeleverd aan mijn verstand. Ik zocht dwangmatig naar controle en probeerde het altijd goed te doen. Ook in mijn werk als controller. Pas toen ik realiseerde dat controle een illusie van de Mind zelf was en ik de drang naar controle losliet, kwam ik in control. Die snelweg naar ultieme vrijheid, geluk, liefde en kracht wil ik nu aan anderen laten zien, om dit aan zoveel mogelijk mensen te leren."

Yoram retransformeerde in zijn ware zelf en ontwikkelde zich spiritueel en mentaal als de iNNerController. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen professioneel en laagdrempelig te begeleiden door hun retransformerende proces: van zichzelf kunnen zijn, zónder de beperkingen van het verleden en mét de juiste energie en vaardigheden. Hij wordt door velen geprezen als een inspirerende en motiverende coach, spreker en therapeut. Hij meestert zijn vak als geen ander en werkt multidisciplinair met elementen van o.a. NLP, HSP-begeleiding, Zijnsoriëntatie, Mindfulness en Healing.


Enthousiaste klanten vertellen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het is voor mij heel waardevol geweest.
Yoram is een fantastisch mens en een fantastische coach. Hij is heel betrokken en heeft passie voor wat hij doet en dat voel je en merk je duidelijk. Hij zorgt door zijn persoonlijkheid en manier van communiceren dat je je snel op je gemak voelt en dat je je veilig voelt. In zijn coaching begeleidt hij je heel intuïtief, rustig en liefdevol naar nieuwe inzichten. Altijd met veel positieve energie. Hij ziet je potentieel en kan ervoor zorgen dat je het zelf ook gaat zien. Ben heel blij dat hij op mijn pad is gekomen en mij daar bij heeft willen helpen. Het is voor mij heel waardevol geweest. Ik ben hem dankbaar en raad hem vol overtuiging als coach aan.
Karin S.
Wat een bijzondere ervaring en wát een proces.


Na een periode van een burn out was ik op zoek naar een coach om mijn zelfvertrouwen te vergroten en om weer in mijn kracht te kunnen staan. Maar door het brede aanbod aan coaches vond ik de juiste coach kiezen lastig. Starten bij een coach is al spannend, en je wil natuurlijk in zee met iemand die je begrijpt, die je verder kan helpen en iemand die je inspireert. Na twee intake gesprekken met coaches waar ik geen goed gevoel van kreeg, ben ik uiteindelijk op de website van Yoram terecht gekomen. Zijn social media content en werkwijze op zijn website triggerde mij direct en nadat ik hem ‘s avonds een appje stuurde belde hij mij de dag er na direct op. Vanuit daar zijn we samen het traject aangegaan. En ik kan niet anders zeggen dan: Wat een bijzondere ervaring en wát een proces. Yoram was, en is voor mij echt een cadeautje. Ik blijf mij verbazen over de stappen die ik onder begeleiding van Yoram maak. Ik voel mij iedere keer weer sterker en ik voel dat ik alleen maar sterker zal worden. Mijn omgeving merkt dit ook op. Daarbij voel ik dat Yoram support biedt in mijn eigen spirituele ontwikkeling, hier zal ik hem altijd dankbaar voor zijn. Ik zou zijn werkwijze omschrijven als: professioneel, out of the box, persoonlijk, spiritueel (maar absoluut niet zweverig), flexibel betrokken en inspirational. Ik zou iedereen coaching bij iNNerControl willen aanbevelen. Ik ben van mening dat ieder mens een Yoram in zijn of haar leven kan gebruiken!
Kim H.
Een traject van onschatbare waarde.

Bij Yoram heb ik na een lange weg van diverse therapievormen me eindelijk 'thuis' gevoeld in de manier waarop hij coacht en hij heeft me wezenlijk verder geholpen met het voelen in lichaam en me de juiste voedingsbodem gegeven om tot dieper zelfinzicht (door voelen en in de stilte te Zijn) te komen, de regie te leren hebben en los te komen van oude overtuigingen, denkbeelden en gewoontes die niet meer dienden en enorm beperkend waren. Het resultaat is meer zelfliefde en zelfleiderschap. Het traject wordt afgestemd op zelf geformuleerde hulpvragen en doelen.  Ik voelde me gehoord en gezien, zonder oordeel en liefdevol begeleid. Het traject stemde Yoram af op enerzijds de gestelde doelen en anderzijds op wat zich aandiende in het moment. Heel fijn. Er werd  afgewisseld tussen theoretisch inzicht verkrijgen, diep voelen en oefeningen voor thuis, zodat ik zelf invloed had op wat ik wilde bereiken.
Ik had o.a. veel last van reactiviteit, veel zelfkritiek  en moeite met  in contact te staan met eigen waarheid, wat ik werkelijk wil en voel en daar op te vertrouwen. Het leren overstijgen van een beperkende 'mindset'  met diverse oefeningen en voelen en het observeren hiervan heeft veel rust gebracht, zelfkritiek aangepakt en zelfafwijzing verminderd. Een traject van onschatbare waarde.


Lidewij S.

Ontdek de training

In de training Control Your Mind leer jij:

 • Hoe jij ‘unstoppable’ wordt in het behalen van je doelen
 • Hoe je eenvoudig en met een positieve en krachtige mindset op AL jouw levensgebieden vooruitgang boekt
 • Alles over de (werking van de) Mind
 • Hoe jij jouw Mind kan herprogrammeren, zodat het VOOR jou werkt
 • Zelfbewust zijn op een ongekend niveau, waardoor JIJ in control komt
 • Hoe jij je negatieve overtuigingen definitief vervangt door positieve bekrachtigende overtuigingen
 • Jouw persoonlijke groei optimaal stimuleren, waardoor je meer resultaat haalt uit deze training én je leven
 • Talloze tips, tricks, tools & technieken om rust in jezelf en in je hoofd te krijgen en hoe je echt in actie komt 
 • Hoe je écht goed & eenvoudig voor jezelf zorgt; een optimale gezondheid in zowel body, spirit en mind!
 • Hoe jij effectief omgaat met je emoties, waardoor je ze als een zegen gaat zien.
 • Hoe je rust in je hoofd krijgt, wanneer JIJ dat wil.
 • Hoe je jouw stemming in no time kunt veranderen als je uitdagingen in je leven treft.
 • Hoe jij de stem in je hoofd omvormt van een innerlijke criticus naar een innerlijke cheerleader!
 • Wie jij werkelijk bent, wat je verlangens zijn en wat je (hogere) doel is, nu je obstakel uit de weg is...
cat-tiger-reflection

Deel 1: Jouw Leerdoelen

Leer om krachtig en effectief doelen te stellen, waarmee jij deze training tot een werkelijk succes maakt. Uiteraard door gebruik te maken van de bewezen formule voor doelen stellen van iNNerControl, gebaseerd op iNNerDestination. Hoe scherper jij je doelen stelt, hoe krachtiger jij je zult losmaken van je Mind. Daarnaast blik je vooruit naar het beoogde eindresultaat, waarmee je in de spiegel kijkt van je toekomstige zelf! 

mindset

Deel 2: De Mind

De Mind is één van de meest on(be)grijpbare elementen van ons bestaan. Je mind weet meer van jou dan andersom. Kennis is macht. Door je eigen kennis van de mind te vergroten en jezelf hierin te trainen, ben jij in staat om tegenstand te bieden en jouw mind te slim af te zijn. Je creëert een innerlijke hefboom (leverage), waardoor jij tegenstand kunt bieden en zelf meer regie neemt over je Mind in plaats van andersom.
Mister Mind rits

Deel 3: Mister Mind

In deel 3 maak je kennis met de hoofdpersoon van deze training: Mister Mind. De stem van jouw negatieve Mind, eigenaar van jouw beperkte overtuigingen. Diegene die jij hoort zeggen dat je het toch niet kan, of dat je weer eens iets niet op tijd af hebt of dat je waardeloos bent, of dat je zwak, lui, dom of lelijk bent. Door kennis te maken met deze stem en zijn patronen, maak je je los van hem. Het wordt een deelpersoon, waarbij jij jezelf kunt waarnemen. 
overtuigingen

Deel 4: Overtuigingen

Negatieve overtuigingen zijn de bron van alle ellende en moeilijkheden in je leven. Verander je je overtuigingen, dan verandert werkelijk alles in je leven. Hoeveel iemand ook ontwikkelt in kennis, vaardigheden en zelfs spiritualiteit, zonder het veranderen van je overtuigingen zullen resultaten beperkt, teleurstellend en tijdelijk van aard zijn. In dit deel ga je gehakt maken van je negatieve, beperkende overtuigingen en nieuwe, positieve en bekrachtigende overtuigingen installeren in je onderbewustzijn. Op deze manier verander je effectief én is je resultaat duurzaam! 
mind controller

Deel 5: De Mind Controller

In het laatste deel krijg jij een Mind Control toolbox, waarmee jij écht de controle krijgt over je Mind. Je verandert de stem van je Mind, leert krachtige technieken om je mindset te boosten en neemt jouw nieuwe plaats definitief in ten opzichte van je Mind . Je neemt de prijs in ontvangst voor het behalen van je doelen en stelt een actieplan op voor jouw nieuwe toekomst, vol met rust in je hoofd, energie, een innerlijke geloof en manifestatiekracht!

Ontdek wat de iNNerControl-methode uniek maakt

Zeer uitgebreide training

Een stevige uitgebreide 10-weekse training verdeeld in vijf Modules (van ieder twee weken).

Vele handige extra's 

Vele bonussen via o.a. de Online community, training volgen via de online omgeving & Huddle app!

Bijzondere begeleiding

Begeleiding alsof je écht wordt gecoacht, met te gekke opdrachten & krachtige visualisaties

Laagdrempelige hulp

Laagdrempelige toegang tot professionele coaching en ondersteuning, afgestemd op jou.

Prijs- en tijdsvoordeel

Ontvang de inhoud en kwaliteit van een volledig coachingstraject t.w.v. ruim €2.000 in slechts 10 weken! 

Je leven lang plezier

Levenslange toegang en ook je leven lang plezier van de geleerde tools, tips en vaardigheden.

Dit is jouw kans om te retransformeren naar de beste versie van je ware zelf!

Ben jij klaar met van alles proberen en zoek jij één oplossing die jou in ALLE gebieden van je

leven meer rust, voldoening, positiviteit en energie geeft? Ga dan nu terug naar de pure kern

van wie je werkelijk bent, maar mét alle kennis en vaardigheden die je in deze training leert.

Neem daarom het besluit dat jou al halverwege jouw doel brengt!


Wil je deze kans niet missen?  Begin vandaag nog!

Magazine CYM
€ 399,-
€ 247,-

Control Your Mind

Ik zeg JA tegen mijzelf en ik:

 • wil weer innerlijke rust ervaren
 • neem de controle terug over mijn mind 
 • ben er klaar mee en klaar voor om mijn obstakels definitief te doorbreken
 • kies ervoor om mijn leven te leven met een positieve mindset en energie
 • krijg direct toegang tot de online leeromgeving met alle extra's