Aanvraagformulier

Back in Control-sessie

yoram-van-iwaarden

Van Zelfkritiek naar Zelfliefde in 1 gesprek!

Dit is wat ik van jou vraag:
Ben jij iemand die open staat voor hulp en die écht wil groeien naar een leven vol Zelfliefde en ben je helemaal klaar met je innerlijke criticus? Maak dan nu gebruik van deze éénmalige kans en vul onderstaand formulier serieus in!


Ben jij geschikt?

Hoe graag ik ook zou willen, kan ik niet IEDEREEN een Back in Control-sessie aanbieden. Wij selecteren jou alleen als je serieuze motivatie hebt om met jezelf aan de slag te gaan en daarvoor de offers wil maken. 


En daarna?

Als ik je formulier heb ontvangen, ontvang je hiervan een bevestiging in je mail. Ik laat je daarna z.s.m. weten of je bent geselecteerd voor de Back in Control-sessie. Je ontvangt in ieder geval altijd een reactie van mij!


Houd je mail in de gaten en plan jouw sessie in!

Als je in aanmerking komt voor de gratis sessie dan tref je in diezelfde mail een link waarmee jij direct je Back in Control-sessie in kunt plannen. Doe dat dus z.s.m. nadat je mijn reactie hebt gekregen, voordat alle plekjes weg zijn!


Zet hem op topper, je verdient dit! Zet nu voor één keer een stap voorbij je saboterende Mind, dan zie ik jou snel en gaan we samen vuurwerk maken!